- 14 Ocak 2020
- 68
- 64
- 8
- 34
- Konu Sahibi Transfer06
Merhaba arkaşlar tüp bebek dondurulmuş 5 gün embrio transferim yapıldı 10.gün değerim 134 sizce nasıl yardımcı olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun 2 gunde bir Takip et bakalim yükselmesi de güzel olur inşallahMerhaba arkaşlar tüp bebek dondurulmuş 5 gün embrio transferim yapıldı 10.gün değerim 134 sizce nasıl yardımcı olurmusunuz
Sağol canım darısı tüm isteyenlere olsun inşallahHayirli olsun 2 gunde bir Takip et bakalim yükselmesi de güzel olur inşallah![]()
değerler biraz kişiye göre de oluyor. ama ilk teste göre değeriniz gayet guzel. 2 gun sonraki artış önemli umarım herşey gonlunuze göre olur.Sağol canım darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
herkesim değerleri 300 500 vs kurt düştü içime 5 denemem birde
10 gün 134 13 gün 532 çıktı şükürdeğerler biraz kişiye göre de oluyor. ama ilk teste göre değeriniz gayet guzel. 2 gun sonraki artış önemli umarım herşey gonlunuze göre olur.
gozunuz aydın cok sevindimmmm :) allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.10 gün 134 13 gün 532 çıktı şükür![]()
Gözünüzaydın olsun10 gün 134 13 gün 532 çıktı şükür![]()
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah10 gün 134 13 gün 532 çıktı şükür![]()
Yok hayır ara ara kramp vardı sadece belirgin bi gelirtim olmadı tesekkur ederim darısı isteyenlere olsunGözünüzaydın olsunBelirtilerini var mıydı
Çok güzel maşallah benimde 11. Gün 140 çıktı benim diğerlerine göre düşük gözüküyor10 gün 134 13 gün 532 çıktı şükür![]()
Tesekuur ederimhayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gayet iyi bence 9 gün 50 üstü iyi bideğermişÇok güzel maşallah benimde 11. Gün 140 çıktı benim diğerlerine göre düşük gözüküyor
Şuan kaç haftalıksınız. Kalp atılı kese duydunuz mu? Sonuç biraz fazla artmış ikiz mi?10 gün 134 13 gün 532 çıktı şükür![]()
Şuan kaç haftalıksınız. Kalp atılı kese duydunuz mu? Sonuç biraz fazla artmış ikiz mi?