• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 12. Gün Beta

karaca0109

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
86
38
8
25
Kızlar merhaba 5. Gün embriyosu 5aa transfer edildi .8. Gün 122 ile pozitif öğrendim
8. Gün 122
10.gün 220
12.gün 372
Değer biraz yavaş ilerliyor böyle olup sonucu sağlıklı olan var mı moralim bozuldu açıkçası lütfen yardımcı olun 🥹🥹

Kızlar merhaba 5. Gün embriyosu 5aa transfer edildi .8. Gün 122 ile pozitif öğrendim
8. Gün 122
10.gün 220
12.gün 372
Değer biraz yavaş ilerliyor böyle olup sonucu sağlıklı olan var mı moralim bozuldu açıkçası lütfen yardımcı olun 🥹🥹
Yavaş değil gayet normal ilerlemiş.

8. Gün 122
10.gün 220
12.gün 372
Değerler gayet güzel dinlenin zorlayıcı işle4 yapmayın hayırlı olsun

8. Gün 122
10.gün 220
12.gün 372
iyi sizee bende 8 gun 63 10 cı gun 119. 12 cı hun 202 dı ))) şu an 11+4 hamıleyım )

Doktoru deyişin bence )))) öğle şeymı olur zaten 12 cı gun de sorakı ılerleme baz alınıyor
İçimi çok rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim hepinize bi an korkmuştum . Aslında doktorum da iyi bi doktor ama bi an düşük artıyor deyince moralim çok bozuldu

benim tüp bebek değildi ama değerlerim böyle arttı hatta atıyorum 1400 den 2000 e falan çıkınca düzensiz artış sağlıksız dediler düşer zaten düşmezse alırız ama son güne kadar bekleyelim dediler değerler düzelmeei ama kalp atışı geldi zayıf atış zaten ölür dedi ama bekleyelim bazen düzeliyor da dedi hep kötü şeyler söyleyip ufacık bir umut bıraktı o ufacık umurla şu an sol göğsümü emiyor çok takılma değerlere doktorlara ben hep en ufak dedikleri umutlarla doğurdum hep riskli idi hep kanamam oldu bu sefer gitti diye doktora gidip sağlam çıktım bası hamilelikler zor geçiyor bazı değerler farklı ilerliyor sen pozitif kal

Back
X