• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2.transfer

Benim kanamam 8 gün sürdü ama ben kendi düşsün diye ilaç verdi doktor düşmedi 4 gün yattım hastanede sonra kürtaj oldum
Benimde iki ay baskılama oldu Zoladex vurdum birde femera kullalndım 20 gün falan inşallah bu defada öyle olmaz
Bende zoladex + yasmin kullanmıştım bunda da aynı şekilde olacak dedi doktorum. Bende bekleyecektim am doktor çok fazla ağrı çekersin rahmimi zorlamaya gerek yok dedi cytotec verip 2-3 saat sonra kürtaj yaptı

Bende zoladex + yasmin kullanmıştım bunda da aynı şekilde olacak dedi doktorum. Bende bekleyecektim am doktor çok fazla ağrı çekersin rahmimi zorlamaya gerek yok dedi cytotec verip 2-3 saat sonra kürtaj yaptı
Ben istedim ama yapmadılar ki tüp bebek diye inşeallah benimkide önümüzdeki ay başlar yoksa kurban bayrama denk gelir

Ben istedim ama yapmadılar ki tüp bebek diye inşeallah benimkide önümüzdeki ay başlar yoksa kurban bayrama denk gelir
Benim her türlü denk geliyor maalesef ama belki de hayırlısı böyle 🤷🏼‍♀️ ben bu sefer çift transfer istiyorum inşallah doktorum da kabul ederse tabi

Benim her türlü denk geliyor maalesef ama belki de hayırlısı böyle 🤷🏼‍♀️ ben bu sefer çift transfer istiyorum inşallah doktorum da kabul ederse tabi
İnşeallah bende istiyorum ama yasal değil ben devlette yaptırıyorum yaşım kurtarmıyor çift embriyoyu

İnşeallah bende istiyorum ama yasal değil ben devlette yaptırıyorum yaşım kurtarmıyor çift embriyoyu
Benim devlet için kriterlerim tutmuyor maalesef biz özelde yaptırıyoruz benimde yaşım tutmuyor ama bakalım. Neden kaynaklı tüp bebek yaptırdınız ?

Bende pcos var özel yapıyor diye biliyorum genetikli mi yaptırdınız
Hayır yaşımızın genç olması ve bütün genetik - kromozom testlerinin normal olmasından dolayı genetiği gerek görmedi doktorum. İnşallah yapar hayırlısı olsun tabi ki

Devlette genetik yok olsa kesin yaptırırdım kaç embriyom var hangi hastanede yaptırıyorsun

Devlette genetik yok olsa kesin yaptırırdım kaç embriyom var hangi hastanede yaptırıyorsun
7 embriyom vardı biri transfer edildi geriye 3 tane 5,gün 3 tane de 3.gün kaldı. İzmir de özel sağlık hastanesinde görüyorum tedaviyi

Amin inşallah bu yolda yürüyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 siz nerede tedavi görüyorsunuz kaç embriyo var
Amin inşallah canım ben İstanbul kartal lütfi Kırdar da tedavi görüyorum 3 embriyom var dı 5 gün biri transfer edildi 2 embriyom kaldı canım

Merhaba kızlar ilk tüp bebek transferim pozitif oldu fallar 8.haftada boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Doktorum mart-nisan gibi tekrar transfer planladı. 1. transferi pozitif olup 2. transferde pozitif olan var mı aranızda ?
Merhabalar ben de boş gebelik sebebiyle yedinci haftada kürtaj oldum🥺 doktor ikinci adetinde gel dedi Nisan gibi transfer olacağım sanırım bi sorun olmazsa . İkincide yine boş gebelik olursa diye çok korkuyorum tüp bebek de tekrarlamaz diyorlar ama belli olmaz diye düşünüyorum korkuyorum

Merhabalar ben de boş gebelik sebebiyle yedinci haftada kürtaj oldum🥺 doktor ikinci adetinde gel dedi Nisan gibi transfer olacağım sanırım bi sorun olmazsa . İkincide yine boş gebelik olursa diye çok korkuyorum tüp bebek de tekrarlamaz diyorlar ama belli olmaz diye düşünüyorum korkuyorum
Aynı korkuları , düşünceleri hem de yaşıyorum ki herkes taşıyordur tabi ki içinizi ferah tutun lütfen 🙏🏻 geçmiş olsun Allah hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏🏻 benim de nisan - mayıs gibi planlıyor doktorum

İnsallah bu sefer olacak sağlıkla bir gebelik nasip olsun ikimize de 🤲🏻hamile kalıp onu aldırmak o kadar zordu ki siz nerede yaptırıyorsunuz hangi hastane

İnsallah bu sefer olacak sağlıkla bir gebelik nasip olsun ikimize de 🤲🏻hamile kalıp onu aldırmak o kadar zordu ki siz nerede yaptırıyorsunuz hangi hastane
Amin inşallah 🙏🏻 İzmir özel sağlık hastanesinde yaptırıyorum siz ?

Bende olmadı kızlar 2. Tuttu içiniz rahat olsun 🍀 bende boş gebelik olcak diye cok korkmuştum

Back
X