- Emoji Skoru
- 384
- Puanlar
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun tez vakitte atlatırsınız inşallahHanımlar ben çok kötü olunca kadın doğum doktorum acile git dedi maalesef crp 80 çıktı. Antibiyotik verdi parola ile beraber. Kendi doktorum da tedaviyi onayladı. Buna rağmen endişeliyim. Lütfen dualarınızda unutmayın bebeğime de bana da birşey olmasın . Hamilelerin duası Red olunmaz![]()
Ay hiç bişi yok, bir tek sabah yumurta yiyemedim.. Ama genel olarak yumurta sevmeyen bi insanım ona bağladım birazKızlar nasılsınız? Var mı bulantılar belirtiler bebişlerden sinyaller? Yoksa benm gibi sessizlik içinde misniz?![]()
Benim bugün kontrolüm var umarım her şey yolundadır inşallah keseyi büyümüş olarak görürüz belki sürpriz olarak bebişi de görürüzKızlar nasılsınız? Var mı bulantılar belirtiler bebişlerden sinyaller? Yoksa benm gibi sessizlik içinde misniz?![]()
Ay hiç bişi yok, bir tek sabah yumurta yiyemedim.. Ama genel olarak yumurta sevmeyen bi insanım ona bağladım biraz![]()
Biz bulantısızlar ekibi olarak yola devam. Bende de hiç bişey yok çok normalim valla. Cuma günü benim de kontrolüm bakalım bebişi görebilecek miyiz. Geçen hafta gittiğimde kese ve yolk sac vardı sadece. Hoca haftaya gelin kalp atışını dinleyelim demiştiBenim bugün kontrolüm var umarım her şey yolundadır inşallah keseyi büyümüş olarak görürüz belki sürpriz olarak bebişi de görürüzçok heyecanlıyım.. belirti olarak da hiçbir şey yok doktor keseyi gördükten sonra ilaçları azalttı belki de çoğu ilaçların yan etkisiydi.. bulantı falan yok hiç olmasını çok isterdim
sende durumlar nasıl ?
Ben 4+6 dayım. .Hiç bir belirtim yok.. Hatta kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum :) Bu bulantılar vs kalp atışını duyduktan sonra mı oluyor acabaKızlar nasılsınız? Var mı bulantılar belirtiler bebişlerden sinyaller? Yoksa benm gibi sessizlik içinde misniz?![]()
İdaer eder canım sen nasılsın? Bulantılarım vardı sadece bu sabaha kadar ama bu sabah iyitbariyla kusmalar başladıKızlar nasılsınız? Var mı bulantılar belirtiler bebişlerden sinyaller? Yoksa benm gibi sessizlik içinde misniz?![]()
Aa kaçıncı gündesin sen şimdi? En azından aramızdan biri kendini hamile gibi hissetmeye başlamışİdaer eder canım sen nasılsın? Bulantılarım vardı sadece bu sabaha kadar ama bu sabah iyitbariyla kusmalar başladısürekli bunu yaşayacaksam ooo brn öldüm şimdiden
![]()
İnan hesaplama kısmını bende anlayamadım takvime göre sayarsam 7. Hafta ama transferden itibaren sayarsak 33 gün oluyorAa kaçıncı gündesin sen şimdi? En azından aramızdan biri kendini hamile gibi hissetmeye başlamış![]()
Bnm doktorm son reglden hesapladı. Sonra baktı kese de uyumlu o tarihle demiştikızlar hamileliği hesaplarken son reglden mi alcaz transfer tarihinden mi
Vardı canım ara ara oluyor. Benim kanama olduktan sonra başlıyor çamur gibi akıntı şeklinde ama ağrım ara ara oluyor korkmaAşırı bel ağrısı girdi sol taraftan kanaması olan arkadaşlarımda var mı böyle bir durum
Bende ayni seyi dusundum canim dogum icin 70 bin filan diyorlar ama 32. Haftadan once odemeyi kabul etmediler izmirde dogum paketleri 110 bin civari onu su an odeyrmem bende dedim muayeye gidince 20 gun icinde ucretsiz kontrol hakkim olacak 32. Haftaya kadar para biriktireyim oyle de dogumu vereyimBide doğum paketi sordum kızlar istediğim doktor 52 Bin lira ama detaylı ultrason falan yok içinde bende istemedim. Kendim muayeneye gitsem her muayenenin 1 kontrol hakkı var daha karlı oluyorum. Kalan testleri falanda ücret ödesem daha uyguna geliyor sadece doğum ücreti veririm o kadar. Sizce mantıklı mı? Siz ne yapmayı planlıyorsunuz?
Aynen bende öyle yapacağım.Bende ayni seyi dusundum canim dogum icin 70 bin filan diyorlar ama 32. Haftadan once odemeyi kabul etmediler izmirde dogum paketleri 110 bin civari onu su an odeyrmem bende dedim muayeye gidince 20 gun icinde ucretsiz kontrol hakkim olacak 32. Haftaya kadar para biriktireyim oyle de dogumu vereyim