- 28 Aralık 2021
- 175
- 72
- 18
- Konu Sahibi logaritmik
-
Benimkiler beşinci gün embriyosu ama maalesef iki denememde hüsran olduBenim de ilk denememde 12. Haftada kalbi durdu , şimdi 2. Ye hazırlanıyoruz, ilkinde 3. Gün embriyosu 2 tane transfer olmuştum biri tutmustu
Tutunma olayı kader bence , ben ona inanıyorum 3-5 farketmiyorBenimkiler beşinci gün embriyosu ama maalesef iki denememde hüsran oldu
Bencede şu süreçte anladım nasibi varsa her şekilde tutunuyor mesela bende çok dikkat etmiştim ama olmadı nasibi yokmuşTutunma olayı kader bence , ben ona inanıyorum 3-5 farketmiyor
Banada yapmamışlardı iki bakarız denemeden sonra yapıyorlarmış istisnalar hariç mesela amh değeri gibi riskli durumlarda yapıyorlarMerhaba benimde yumurta toplamam oldu transfer için adetimi bekliyorm ama ilk denemede tek embiryo transferi olabiliyormuş öyle mi oluyor peki
Himm 35 yaş üstü olunca ve istisnalar demek ki benim amh polikistik olduğu için yuksekBanada yapmamışlardı iki bakarız denemeden sonra yapıyorlarmış istisnalar hariç mesela amh değeri gibi riskli durumlarda yapıyorlar
Evet size yaparlar diye düşünüyorum hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahHimm 35 yaş üstü olunca ve istisnalar demek ki benim amh polikistik olduğu için yuksek
Pıhtılaşma için genetik test yaptrdnzmiMerhabalarüçüncü tüp bebek tedavi sürecine başladım daha önce iki denemem oldu il hamileliğimde kalbi durdu ikinci deneme kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Benimle aynı durumu yaşayan var mı ? Veya iki embriyo transferi yaptıranlar, bu süreçte deneyimleriniz neler oldu nelere dikkat ettiniz tecrübelerinizi bekliyorum
Evet yaptırmıştım kan sulandırıcı iğne kullanıyordumPıhtılaşma için genetik test yaptrdnzmi
Amin insalhh embriyologa sordum o tek embryo transferi olabilir dedi de rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınEvet size yaparlar diye düşünüyorum hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Amin inşallah rabbim kolaylaştırsınAmin insalhh embriyologa sordum o tek embryo transferi olabilir dedi de rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Benimde iki kimyasalım oldu normal yolla bidaha da olmadı pıhtılaşmam da varms bnmdeEvet yaptırmıştım kan sulandırıcı iğne kullanıyordum
Ben yeni gördüm mesajınızı uzunca bir zaman olmuş. Benimde dün 3. Kez tüp bebek transferim oldu. Daha önce iki hamilelik yaşamıştım. İkisinde de kalbi durmuştu biri 3.ay biri 5.ayda suyum geldiği için. Şimdi heyecanla yeni bir bekleyiş içerisindeyimMerhabalarüçüncü tüp bebek tedavi sürecine başladım daha önce iki denemem oldu il hamileliğimde kalbi durdu ikinci deneme kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Benimle aynı durumu yaşayan var mı ? Veya iki embriyo transferi yaptıranlar, bu süreçte deneyimleriniz neler oldu nelere dikkat ettiniz tecrübelerinizi bekliyorum
Merhaba maalesef hiç gebelik oluşmadı son transferimdeBen yeni gördüm mesajınızı uzunca bir zaman olmuş. Benimde dün 3. Kez tüp bebek transferim oldu. Daha önce iki hamilelik yaşamıştım. İkisinde de kalbi durmuştu biri 3.ay biri 5.ayda suyum geldiği için. Şimdi heyecanla yeni bir bekleyiş içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?