Siz idarada yaptınız mıBugün benim 6 günüm ben kan testi verecem duramayacam
Kaçıncı gün embriyosuyduBu şekilde
Ümitsizliğe kapılmayın dilerim kan testinde pozitif sonuç alırsınız AminYaptım testi tekrar çıkmadı bu sefer 6 gün bu gün
5 gün üç tane transfer edildi
5 gün üç tane transfer edil
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız5 gün üç tane transfer edildi
Merhaba doğum gerceklestı mıBenim 4.gun testim ama ikizdi benmki tabiki. Var gibi ama çok beklediyse bikac gun sora emin olun
Kaset yaptım çıkmadıSiz idarada yaptınız mı
Ama 4 gün yapmıştım bugün degilKaset yaptım çıkmadı
Evet 1 bucuk yaşindalarMerhaba doğum gerceklestı mı
Hay maşallah normal doğum mu peki kaç haftalık doğdularEvet 1 bucuk yaşindalar
Hayır sezeryan 34+2 de doğdular yani pek doğum ibaresi yoktu ama doktorum riske atmak istemediHay maşallah normal doğum mu peki kaç haftalık doğdular
Anladım peki bana tavsıye verebilcegınıs önemli illa dediğiniz bişeyler varmı ikiz gebelikteHayır sezeryan 34+2 de doğdular yani pek doğum ibaresi yoktu ama doktorum riske atmak istemedi
Kafan rahat olsun kendini meşgul et birşeylerle daha rahat bı hamilelik gecir. Doğumdan sonraya sağlam bı kafa lazım :) kontrollerini aksatma güzel beslen bir de ikiz hamilelikte bu onemli sağlıkla gelsinler inşallahAnladım peki bana tavsıye verebilcegınıs önemli illa dediğiniz bişeyler varmı ikiz gebelikte
Allah razı olsunKafan rahat olsun kendini meşgul et birşeylerle daha rahat bı hamilelik gecir. Doğumdan sonraya sağlam bı kafa lazım :) kontrollerini aksatma güzel beslen bir de ikiz hamilelikte bu onemli sağlıkla gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?