- 18 Ağustos 2023
- 211
- 193
- 23
- Konu Sahibi lale uzunkaya
Ben erken gebelik testi aldım . Direk çıktıBende 7.gün test yapmak istiyorum ama hangisi olsun bilemiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben erken gebelik testi aldım . Direk çıktıBende 7.gün test yapmak istiyorum ama hangisi olsun bilemiyorum![]()
Merhaba çok teşekkür ederim amin inşallahMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim daim etsin şuan da ne gibi belirtin var ?
Benim elimde erken gebelik testi var ama ben korkuyorum cesaret edip yapamamBen erken gebelik testi aldım . Direk çıktı
Olsun kan testinizi bekleyin içiniz nasıl rahat edicekseBenim elimde erken gebelik testi var ama ben korkuyorum cesaret edip yapamam![]()
Ben şimdiye kadr 4 kez transfer oldum sadece birinde idrar testi yapmadım ondada pozitif oldu ama düşükle sonuclandı diğer transferlerimin hepsinde idrar testi yaptım hepsi negatif cıktı o yüzden o bende travma kaldı yaparsam negatif cıkıcak diye yapamıyorumOlsun kan testinizi bekleyin içiniz nasıl rahat ediceksebende ilk transferim de hiç yapmadım cesaret edip . 2. Transfer de cesaretimi topladım da yaptım
Test yap bacı ne desek yalan olurKızlar ya bısey sormak ıstıyorum bende yumurta toplandı ılk adetımı oldum rahım dınlendırmedeyım suan 2. Adetımı beklıyoruz 7 gun var adetıme amaaa benım 3 gunde rahımde baskı kasıkda agrı hıssedıyorum bu gebelık belırtısı olabılırmı? (Korunmadık ılk adetten sonra)
Doktora gıttım enfeksıyon var dedı ama kan testi almadı Napsam Olsaydı gorurmuydu ultrasondaTest yap bacı ne desek yalan olur![]()
Benimde 12. günü bbeta 618 çıktı ama daha sonra test vermeye gitmedim hemşirede sonucumun güzel olduğunu söyledi o yüzden vermedim pazartesi kontrole gidicem o yüzden senin belirtilerin neler merak ettim canım Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsinMerhaba çok teşekkür ederim amin inşallahŞuan da sık sık idrara çıkıyorum bide kaşığıma ağrı giriyor o kadar
Ya çok iyi sonuç gözünüz aydın sizindeBenimde 12. günü bbeta 618 çıktı ama daha sonra test vermeye gitmedim hemşirede sonucumun güzel olduğunu söyledi o yüzden vermedim pazartesi kontrole gidicem o yüzden senin belirtilerin neler merak ettim canım Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin![]()
Evet kullanıyorum progestan fitil estrofem duphaston ve coraspirin kullanıyorum sen ilaç kullanıyor musun. Ya ben tekrar test vermedigim için içim içimi yiyor açıkçasıYa çok iyi sonuç gözünüz aydın sizindebenim de şalı günü kese görcem inşallah . Bi belirtim yok ama benim normal devam ediyor Şuan . Siz ilaç kullanıyor musunuz
Aynen bende öyleyim sizin gibi salıyı zor bekliyorum kese oluştu mı diye hala inanmıyorum meselaEvet kullanıyorum progestan fitil estrofem duphaston ve coraspirin kullanıyorum sen ilaç kullanıyor musun. Ya ben tekrar test vermedigim için içim içimi yiyor açıkçası![]()
Çok şükür iğne kullanmıyorum ben Rabb'im sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinAynen bende öyleyim sizin gibi salıyı zor bekliyorum kese oluştu mı diye hala inanmıyorum mesela
Evet bende kullanıyorum çok ilaçım var progestan fitil progestan kalçadan iğne oluyorum hergün folik asit dekort prograf diye bi ilaç cyloco dekort coraspirin bide oksopar kullanıyorum 5 gün arayla da lugesro diye bi iğne vuruluyorum
Benim de öyle bel ağrısı oluyor bazen de kasık batması kalp atışını duydunuz mu Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen de 28 eylülde transfer oldum sonuç çok şükür pozitif. Ara ara gelen bel ağrısı dışında bir belirtim yoktu :)
Valla iğne zorluyor beni de çok beze oluştu ama katlanıyorumÇok şükür iğne kullanmıyorum ben Rabb'im sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinvalla hâlâ inanamıyorum bazen içime şüphe bile düşüyor
şuan için sadece hafif bel ağrısı var arada bir kasık ağrıları oluyor bende senin nasıl ilerliyor
Evet bugün duyduk çok şükürBenim de öyle bel ağrısı oluyor bazen de kasık batması kalp atışını duydunuz mu Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Rabb'im daim etsin çok şükürValla iğne zorluyor beni de çok beze oluştu ama katlanıyorumbenim de ara da bel ağrım oluyor adet olcak gibi hemde ama bugün çok halsizdim devamlı uyudum göğüslerim de bi acı oluyor . Bende inanmıyorum aynıyız
hep diyorum acaba oldu mu allahıma şükürler olsun ama oldu
düşünmeyelim hiç
En zoru benim için gerçekten beklemek oldu şuan ne kadarlık oldunuzEvet bugün duyduk çok şükürAllah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah
beklemek zor bilirim.
Canım hamileyimİnşallah pozitif sonucu alırsınızsonucu bizimlede paylaşın lütfen
![]()