- 18 Mart 2015
- 2.664
- 4.922
- 333
- Konu Sahibi lale uzunkaya
6+6 oldukEn zoru benim için gerçekten beklemek oldu şuan ne kadarlık oldunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6+6 oldukEn zoru benim için gerçekten beklemek oldu şuan ne kadarlık oldunuz![]()
Yaaaaaa çoook sevindim cok tebrik ederim rabbim saglıkla kucagınıza almayıda nasip etsin inşallahCanım hamileyim![]()
Çok teşekkür ederimmmmmmm amin hepimiz için inşallahYaaaaaa çoook sevindim cok tebrik ederim rabbim saglıkla kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah![]()
Canım senınde betan yuksekdı dımı ?Ben 27si aen 28ı transfer olmuştum dıye hatırlıyorum.Benım 3cu gun embrıyosuydu 12ci gün 529 15cı gun 2500 cıktı ama dun tek kess gorundu 6+3 haftalık şu an .İkinci KeSenın gozukmeme ıhtımalı varmı acaba?6+6 olduk
Evet canım ben 28İnde transfer oldum. 5. Gün embriyosu 9. Gün 245 11. Gün 740 13. Gün 2402 çıktı. Çift embriyo transferi olduğumdan ve üç kat arttığından acaba ikiz mi dedik ama dün 6+5 tim ve tekti halenCanım senınde betan yuksekdı dımı ?Ben 27si aen 28ı transfer olmuştum dıye hatırlıyorum.Benım 3cu gun embrıyosuydu 12ci gün 529 15cı gun 2500 cıktı ama dun tek kess gorundu 6+3 haftalık şu an .İkinci KeSenın gozukmeme ıhtımalı varmı acaba?
Benımde cıft transferdı o yuzden ıkız dıye duşunmuştum haklısın ama bu saaten sonra deyışmezEvet canım ben 28İnde transfer oldum. 5. Gün embriyosu 9. Gün 245 11. Gün 740 13. Gün 2402 çıktı. Çift embriyo transferi olduğumdan ve üç kat arttığından acaba ikiz mi dedik ama dün 6+5 tim ve tekti halenyani artık değişeceğini düşünmüyorum.
Mrb nerede tup bebek yaptinizAynen bende öyleyim sizin gibi salıyı zor bekliyorum kese oluştu mı diye hala inanmıyorum mesela
Evet bende kullanıyorum çok ilaçım var progestan fitil progestan kalçadan iğne oluyorum hergün folik asit dekort prograf diye bi ilaç cyloco dekort coraspirin bide oksopar kullanıyorum 5 gün arayla da lugesro diye bi iğne vuruluyorum
Merhaba Aret kamar istanbul tüp bebek merkeziMrb nerede tup bebek yaptiniz