- 19 Mart 2019
- 62
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi Diyarsahin
-
Acele etme pskolojikte olabilir bu dönemde stres en tehlikeli şey veren Allah alan Allah...bol bol su iç dua et kendini koyverme bu aşamalar zorlu geçen dönem iyi düşün iyi olsun..umarım hayırlı sağlıklı bebiş yoldadırUmarım bana yardımcı olursunuz kızlar.. Ben salı günü 2 tane blast transfer oldum ..cuma test gunum..ama bende adet zamani yasadigim belirtiler var bu beni uzuyor ..belirti ne derseniz..rahmimi sanki asagi çekiyorlar..vajina da böyle ağrı gibi ..bunları yaşayıp hamile olan varmı..
Sende oldu mu canım böyle ağrılar tesekkur ederimAcele etme pskolojikte olabilir bu dönemde stres en tehlikeli şey veren Allah alan Allah...bol bol su iç dua et kendini koyverme bu aşamalar zorlu geçen dönem iyi düşün iyi olsun..umarım hayırlı sağlıklı bebiş yoldadır
Tesekkur ederim canimyani adet olacakmis gibi olursunuz ama gunu gecer agrilar bazen goguslerde hassasiyet kasiklarda dolaşan bir sanci bunlar gebeliginde ilk belirtileri
Sagol kuzummm. Peki böyle rahmini aşağı doğru çekerler gibi vajina agrisi falan varmıydı canım benim öyle olunca korktumAynen beninde adet olacağin diye üzulmuştun ayni adet sanciları çekmiştim ara ara.hatta bikac defa akintim oldu kesin adet oldum dedim ama olmuyordu en son kan aldirdim sonuç 3 haftalik hamileydim:)
ama tup bebek degildi benimki.
normal hamilelik.
epey ugrasmistik.
darisi basiniza inşallah
Tüp bebek tedavim hiç olmadı ama bende tedavi görüyorum ilk ilaç ve çatlatma iğnesi sonrası bazı belirtiler oldu kasık batması halsizlik yüksek ateş ve vajinada sızlama iğne batması gibi bişeyler ama maalesef bebeğimi kucağıma alamadım.... Adet belirtileri ile hmn hmn aynı belirtiler oluyor..vücudunu dinlememeye çalış neticede alınan ilaçlarda hormon ilaçları insanı yanıltabiliyor...umarım hamilesindir stres yapma bol bol su ve sağlıklı beslen dinlenSende oldu mu canım böyle ağrılar tesekkur ederim
uzerinden 3 yil gecti cok net hatirlamiyorum ama adet bekirtilerini yasayip uzuluyordum.onu net hatirliyorum.Sagol kuzummm. Peki böyle rahmini aşağı doğru çekerler gibi vajina agrisi falan varmıydı canım benim öyle olunca korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?