• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 6. Hafta kanama

zerenl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
5. Gün dondurulmuş 2 embriyo transfer oldum gene kaldım 6. Haftada durduk yerde kanamam oldu kaynar sular döküldü resmen hastaneye gittik kalp atışını duyduk şükür ama embriyonun karşısında kanama alanı vardı ilk 3 ay riskli dedi doktor 1 gün sonra kahverengiye dönüp geçti kanama ancka 3 4 gün sonra tekrar başladı tekrar acile gittim gene kalp atışı duydum ama çok korkuyorum bu şekilde olup normal gebelik yaşayan oldu mu

Benim 8. Haftada lekelenmem olmuştu. Aynı dediğiniz gibi ultrasonda Küçük kanama alanı görünmüştü. İğne sayımı 5 gün arttırdı doktorum. Kan sualndırıcıyı kestik. Şükür sağlıkla kucağıma da aldım. Sizde stres yapmayın. Sağlıkla gelsin.

Benim 8. Haftada lekelenmem olmuştu. Aynı dediğiniz gibi ultrasonda Küçük kanama alanı görünmüştü. İğne sayımı 5 gün arttırdı doktorum. Kan sualndırıcıyı kestik. Şükür sağlıkla kucağıma da aldım. Sizde stres yapmayın. Sağlıkla gelsin.
Teşekkürler

Yokmu aynı durumu yaşayan :(

Bende 6 haftalık gebeyim sabah sıvı şekilde kanamam oldu doktora gittim kalp atışı duyuldu kesen yukarıda dedi düşük sandım Progesteron iğne yaptı fitil verdi eve geldim 3-4 saat sonra pıhtı şeklinde kanamam oldu tekrar gittim kalp atışını yine duyduk 4 cm kanama alanım olduğunu söyledi yarın da kontrolüm var bende merak ediyorum yaşar mı sizde düşük ihtimali yüzde 50 dedi eski kullanıcı yorumlarında bir çok kişinin bebeği yaşamış çok şükür hayattRabbim bize de nasip eder inşallah benim gibi olan varsa lütfen yorum yapar mısınız

Bende 6 haftalık gebeyim sabah sıvı şekilde kanamam oldu doktora gittim kalp atışı duyuldu kesen yukarıda dedi düşük sandım Progesteron iğne yaptı fitil verdi eve geldim 3-4 saat sonra pıhtı şeklinde kanamam oldu tekrar gittim kalp atışını yine duyduk 4 cm kanama alanım olduğunu söyledi yarın da kontrolüm var bende merak ediyorum yaşar mı sizde düşük ihtimali yüzde 50 dedi eski kullanıcı yorumlarında bir çok kişinin bebeği yaşamış çok şükür hayattRabbim bize de nasip eder inşallah benim gibi olan varsa lütfen yorum yapar mısınız
Bende 2 kere kanama oldu 3 gün arayla ikisindede acile gittim kalp atışı oldu ikisindede kahveeengiye döndü bende yarın tekrar gideceğim

Bende 2 kere kanama oldu 3 gün arayla ikisindede acile gittim kalp atışı oldu ikisindede kahveeengiye döndü bende yarın tekrar gideceğim
Çok sevindim çok güzel Allah bağışlasın size ilacınızı kullanın stres yapmayın diyorlar inşallah sağlıklı olur her şey herkesin süreci aynı değil bizim gibi olup bebeğine kavuşan çok anne var pozitif düşünün 🌸

5. Gün dondurulmuş 2 embriyo transfer oldum gene kaldım 6. Haftada durduk yerde kanamam oldu kaynar sular döküldü resmen hastaneye gittik kalp atışını duyduk şükür ama embriyonun karşısında kanama alanı vardı ilk 3 ay riskli dedi doktor 1 gün sonra kahverengiye dönüp geçti kanama ancka 3 4 gün sonra tekrar başladı tekrar acile gittim gene kalp atışı duydum ama çok korkuyorum bu şekilde olup normal gebelik yaşayan oldu mu
Ben de şuan 4 haftalık gebeyim keseyi görmek için gittik keseyle aynı boyutta bir kanama alanı gördü doktor çok korktum burayı okumaya geldim en yakında siz yazmışsınız. Bundan önce de 2 kez düşüğüm oldu doktorunuz herhangi birşey önerdi mi benimki boyutunu fln da söylemedi bekliycez dedi ama :(( çok korkuyorum gerçekten. Progestan başladı ecoprin başladı size ne verdi acabaa bir de kasılma Ağrı oluyır mu ben de ekstra onlar da var karnında :(

Ben de şuan 4 haftalık gebeyim keseyi görmek için gittik keseyle aynı boyutta bir kanama alanı gördü doktor çok korktum burayı okumaya geldim en yakında siz yazmışsınız. Bundan önce de 2 kez düşüğüm oldu doktorunuz herhangi birşey önerdi mi benimki boyutunu fln da söylemedi bekliycez dedi ama :(( çok korkuyorum gerçekten. Progestan başladı ecoprin başladı size ne verdi acabaa bir de kasılma Ağrı oluyır mu ben de ekstra onlar da var karnında :(
Bende 8. Haftada gece yatarken bir kanama oldu bir parca düştü aglaya ağlaya acile gittik çok şükür ikisinin kalp atışı duyuldu şimdi 9 hflk kahverengi leke var devam ediyor her tuvalette gittiğim de çok korkuyorum yatıyorum hiç birşey yapmıyorum korkudan

Bende 8. Haftada gece yatarken bir kanama oldu bir parca düştü aglaya ağlaya acile gittik çok şükür ikisinin kalp atışı duyuldu şimdi 9 hflk kahverengi leke var devam ediyor her tuvalette gittiğim de çok korkuyorum yatıyorum hiç birşey yapmıyorum korkudan

Eklentiler

• 1000612092.webp
    1000612092.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 137
Allah'ım sağlıcakla kolayiyla kucağınıza almayı nasib etsin en kötü günler bunlar olsun unuttursun bugünleri de inşallah 🙏🙏

İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur bu çabalarımızın karşılığını alırız çok zor süreçler

Merhaba, öncelikle sakin olun bu çok sık yaşanan bir durum belkide tüp bebek gebeliklerinde bir miktar daha fazla yaşanıyor olabilir. Öncelikle tüp bebek doktorunuza muayeneye gidin. Kan sulandırıcı kullanıyorsanız muhtemelen bir süre ara verdirecek. Progesteron dozunuzu artırır muhtemelen. Sizin yapabileceğiniz en önemli tuvalet dışında ayağa kalkmamak. Bazı doktorlar yatmanın düşüğü engellemeyeceğini söylese de benim doktorum çok katı bir yatak istirahati vermişti kanamam olduğunda. Ben 5. haftaya doğru kese randevumdan iki gün önce yoğun bir kanama yaşamıştım. İlk başta lekelenme gibiydi hemen kendi doktoruma gitmiştim. Keseyi görmüştük. Eve geldim koca pıhtı şeklinde kanama, haliyle çok korktum ve ben bebeği kaybettiğimizden emindim. doktorumu aradım hemen hastaneye çağırdı. Serum takviyeleri vs bir iki gün hastanede yattım. Sonrasında taburcu etti ve çok sıkı tembihlemişlerdi beni tuvalet dışında kalkma diye. Kalçadan gün aşırı yapılan bir iğne vermişti. Prolutondu sanırım. Ben bu iğneyi yaptırmak için evde sağlık hizmetinden yararlanmıştım bir özel hastanenin.

sakin olun sevdiğiniz şeyleri okuyarak izleyerek zaman geçirin. Çalışıyorsanız mutlaka rapor talep edin. özelde bile olsanız kimse bir şey diyemez. sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah. sevgiler

Cok gecmis olsun kanams cokmus fectimi peki naptiniz

Back
X