Tüp bebek 7+5 kalp atışı yok

Canım aynı gün kötü haberi almışız.Şuan sayfalarda benim durumumu aratırken mesajını gördüm.ben de 3 gün önce 7+5 iken gittim doktora. Doktor göremedi kalp atışını.28 Ekim’de gitmiştim. 6 Kasım Cumartesi kürtaj yapacak.Benimki de direkt kürtaj dedi.Daha erken yapacaktı ama benim işim olduğu için Haftasonu olur mu dedim, olur dedi. Benim 5. Tüp bebek denememdi 😞Tüplerim alındığı için normal yolla çocuk sahibi olamıyorum.İlk kez 5. Denemede tutunmuştu , ama bu da kısmet değilmiş 😞Kahroldum. Aratınca forumda rast geldim bizim gibi arkadaşlara , Allah sabır versin hepimize🙏Çok zor 😣Benim yaş 40 bi de.
Ahh arkadaşım çok üzüldüm bende aynı zamanlarda aynı kötü haberle yıkıldım :( 6 kasıma kadar bekletti Dr son şans ama olmadı maalesef hatta inanmak istemediğimden konusunda uzman başka Doktora da gittim oda aynı şeyleri söyledi :( ve kendi doktorum kürtaj değilde ilaç ile sonlandıralım dedi. Binbir hayal ile umutlandığım bebeğim akıp gitti avuçlarımdan rabbim bunu kimselere yaşatmasın. Allah sabır güç kuvvet versin İnşAllah en kısa zamanda rabbim isteyen herkese hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin 🤲

Çok geçmiş olsun arkadaşım aynı şeyi yaşamışız bende tüp bebek ile hamile kaldım ve 9. Haftaya kadar maalesef kalp atışı duyamadık. Ben kürtaj olmadım doktorum ilaç verdi düşük yapıyorum 1 haftadır kanama oluyor cuma kontrolüm var. Tamamen temizlendi mi diye Ahh ahh ne kötü bir deneyim rabbim kimselere yaşatmasın. Umutlanıp kurduğumuz hayallerin yarım kalması ne kötü :KK43: Allah sabır versin bir daha yaşatmasın 🙏
Ben bugün oldum canım kürtaj, haftaya da kontrol var bir komplikasyon oluşmuş mu diye.Hayırlısı artık 🤷🏻‍♀️Denemekten başka çare de yok yaş gereği. Umarım en kısa sürede sağlıkla kucağınıza alırsınız 💜🙏

Ben bugün oldum canım kürtaj, haftaya da kontrol var bir komplikasyon oluşmuş mu diye.Hayırlısı artık 🤷🏻‍♀️Denemekten başka çare de yok yaş gereği. Umarım en kısa sürede sağlıkla kucağınıza alırsınız 💜🙏
Tekrar geçmiş olsun canım kontrolde umarım herşey yolundadır ve inşAllah en kısa zamanda rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin 🙏🙏

Canım aynı gün kötü haberi almışız.Şuan sayfalarda benim durumumu aratırken mesajını gördüm.ben de 3 gün önce 7+5 iken gittim doktora. Doktor göremedi kalp atışını.28 Ekim’de gitmiştim. 6 Kasım Cumartesi kürtaj yapacak.Benimki de direkt kürtaj dedi.Daha erken yapacaktı ama benim işim olduğu için Haftasonu olur mu dedim, olur dedi. Benim 5. Tüp bebek denememdi 😞Tüplerim alındığı için normal yolla çocuk sahibi olamıyorum.İlk kez 5. Denemede tutunmuştu , ama bu da kısmet değilmiş 😞Kahroldum. Aratınca forumda rast geldim bizim gibi arkadaşlara , Allah sabır versin hepimize🙏Çok zor 😣Benim yaş 40 bi de.
Merhaba acınızı tazelemek istemem ama mazur görün kalbi durdugunda siz bi gariplik hissetmiş miydiniz gebelik belirtilerinizde

Merhaba acınızı tazelemek istemem ama mazur görün kalbi durdugunda siz bi gariplik hissetmiş miydiniz gebelik belirtilerinizde
Hayır malesef hiçbirşey hissetmedim göğüslerimin ve karnimin sisligi sertligi yeni indi düşünün ve sadece 2 defa mide bulantısı olmustu oda biri keseyi gormeden biride gordukten sonra olmustu birdaha olmadi ablaminda bu sekilde olduğu icin mutluydum bulantisiz geçicek diye e birde progesteron proloton estrofem gibi ilaclarda devam ettigi için kanamamda hic olmadi hatta karnim baya bir sismisti galiba cok iri cabuk büyüyor falan diyorduk😔 birde 2. Embriyo transfer edilmisti degerlerim yuksek cikmisti ikinci bir kese gorundu ama daha küçüktü kalp atışından ikizmi degilmi o kese gelismismu diye bakilacakti bende ikiside buyuyor bence diyordum ama malesef hiçbirşey benim istedigim hissettigim gibi degilmis

Merhaba
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun. Umarım bir dahaki denemeniz güzel sonuçlanır.
Benimde 6+4 te boş gebelik dendi. 1 hafta sonra yani bu çarşamba tekrar görmek istediler. İkinci embriyo transferim. Buralara gelmemiz bile 1,5 yılı aldı. Çok üzgünüm bende. Dr.un söylediği tek güzel şey en azından hamile kalabildiğini gördük idi. Bazı kadınlara ne yapsak tutmuyor, tutması bile güzel birşey dediler. Bende size yazmak istedim. Belki sizinde ilk hamileliğinizdir diye…

Kürtajı nasıl oldunuz? Düşürücü iğne sonrasında mı? Yoksa direk mi? Canınız yandı mı diye soracaktım…

Merhaba
Benimde 6+4 te boş gebelik dendi. 1 hafta sonra yani bu çarşamba tekrar görmek istediler. İkinci embriyo transferim. Buralara gelmemiz bile 1,5 yılı aldı. Çok üzgünüm bende. Dr.un söylediği tek güzel şey en azından hamile kalabildiğini gördük idi. Bazı kadınlara ne yapsak tutmuyor, tutması bile güzel birşey dediler. Bende size yazmak istedim. Belki sizinde ilk hamileliğinizdir diye…

Kürtajı nasıl oldunuz? Düşürücü iğne sonrasında mı? Yoksa direk mi? Canınız yandı mı diye soracaktım…
Bildiğim kadarıyla tüp bebekte gec döllenme durumu olmuyor ınsallah bundan sonraki süreçleriiniz cok güzel ilerler 🥺ama gün doğmadan da neler doğar belki çarsamba günü mucizenizi görürsünüz Allah hayırlısını nasip etsin🤲

Bildiğim kadarıyla tüp bebekte gec döllenme durumu olmuyor ınsallah bundan sonraki süreçleriiniz cok güzel ilerler 🥺ama gün doğmadan da neler doğar belki çarsamba günü mucizenizi görürsünüz Allah hayırlısını nasip etsin🤲
Amin 🙏🏻 Teşekkür ederim. Gün yaklaştıkça daha da çok geriliyorum, ağlıyorum.
Allah sizede hayırlısını hayırlısıyla nasip etsin İnşallah 🙏🏻

Amin 🙏🏻 Teşekkür ederim. Gün yaklaştıkça daha da çok geriliyorum, ağlıyorum.
Allah sizede hayırlısını hayırlısıyla nasip etsin İnşallah 🙏🏻
Ya lütfen sakin ol canım benim Allah hayırlısını nasip etsin de ferahla sen elinden geleni yaptın sonucta gerisi nasip

Merhaba

Cok üzgünüm canim keşke hiçbirimiz yaşamasak bunları😔 ben kendi kendime düşük yapmak istemedim doktorumda zaten buda baska bir travma olur tam temizlenmeyebilir parça kalırsa yine kürtaj olmak zorunda kalabilirsin dedi. Bende zaten birde düşük yapıp aci çekerek o kanlari görerek kendimi dahs çok yipratmak istemedim.yumurta toplama enasindaki anestezi kadr anestezi verdiler hatta daha hafif uyandığımda işlem bitmişti agri kesici igne yapmislardi agrim yok denecek kadr azdi ara ara regli olcak gibi bir kac gün hafif agri oldu lekelenme seklindede kanama korkmayin yani.caninizin tek yandığı nokta uyandığınızda artik bebeginizin sizinle olmadığını bilmek oluyor. Geçicek insan herşeye alışıyor 😔

Ya lütfen sakin ol canım benim Allah hayırlısını nasip etsin de ferahla sen elinden geleni yaptın sonucta gerisi nasip
Amin 🙏🏻 Dün tekrar gittim. Kese güzel büyümüş ama bebek hala gözükmüyor. Haftaya yine randevum var… Bakalım Valla her işte bir hayır var diyorlar ama bazen önceden onu görüp sakin kalabilmek çok zor oluyor.

Cok üzgünüm canim keşke hiçbirimiz yaşamasak bunları😔 ben kendi kendime düşük yapmak istemedim doktorumda zaten buda baska bir travma olur tam temizlenmeyebilir parça kalırsa yine kürtaj olmak zorunda kalabilirsin dedi. Bende zaten birde düşük yapıp aci çekerek o kanlari görerek kendimi dahs çok yipratmak istemedim.yumurta toplama enasindaki anestezi kadr anestezi verdiler hatta daha hafif uyandığımda işlem bitmişti agri kesici igne yapmislardi agrim yok denecek kadr azdi ara ara regli olcak gibi bir kac gün hafif agri oldu lekelenme seklindede kanama korkmayin yani.caninizin tek yandığı nokta uyandığınızda artik bebeginizin sizinle olmadığını bilmek oluyor. Geçicek insan herşeye alışıyor 😔
Teşekkür ederim yazınız için, içimi rahatlattı. Biz daha ne yolla olacağını doktorla konuşmadık. Ama benim ilk hamileliğimdi. Bir başka doktor rahme zarar gelir diye tavsiye etmedi direk kürtajı.
Düşürücü iğneden de ben çok korkuyorum. Dediğiniz gibi hem psikolojik hem fiziksel acısı yüzünden, üzerine yine de kürtaj olma ihtimali var. Bir de yumurtalıktaki çikolata kistlerinden ben çok ağrılı adet görürüm zaten. Bayılmalar, göz kararmaları kabus gibi geçiyor. Düşürücü iğneyi hayal bile edemiyorum. 😔😔 bakalım, umarım ya Rabbim hiç gerek kalmaz 🙏🏻

Teşekkür ederim yazınız için, içimi rahatlattı. Biz daha ne yolla olacağını doktorla konuşmadık. Ama benim ilk hamileliğimdi. Bir başka doktor rahme zarar gelir diye tavsiye etmedi direk kürtajı.
Düşürücü iğneden de ben çok korkuyorum. Dediğiniz gibi hem psikolojik hem fiziksel acısı yüzünden, üzerine yine de kürtaj olma ihtimali var. Bir de yumurtalıktaki çikolata kistlerinden ben çok ağrılı adet görürüm zaten. Bayılmalar, göz kararmaları kabus gibi geçiyor. Düşürücü iğneyi hayal bile edemiyorum. 😔😔 bakalım, umarım ya Rabbim hiç gerek kalmaz

Düşürücü iğneden de ben çok korkuyorum. Dediğiniz gibi hem psikolojik hem fiziksel acısı yüzünden, üzerine yine de kürtaj olma ihtimali var. Bir de yumurtalıktaki çikolata kistlerinden ben çok ağrılı adet görürüm zaten. Bayılmalar, göz kararmaları kabus gibi geçiyor. Düşürücü iğneyi hayal bile edemiyorum. 😔😔 bakalım, umarım ya Rabbim hiç gerek kalmaz
Benimde ilk hamileligimdi dedigim gibi 3 doktor bakti ilk ikisi düşükte yapabilirsin ama aci cekmek istemiyorum dersen kurtajda olur dedi sonuncusu bizim akrabamiz oda direk aci cekmene kendini yipratmana gerek yok eskiden teknoloji zayif oldugu için kurtaj zarar verebiliyordu ama şuan vakumlu bir yöntemle temizleniyor ve zarar verme olasılığı cok cok düşük ben şuana kadr hic bir hastamda sorunla karsilasmadim dedi yani parada almadığı için bizden acaba para icinmi diyor demedik. Guvenebilecegin işini iyi yapan bir doktor olmasi cok önemli canim

Back
X