• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 7.gün 5.embriyo transferi

Sonbahar000

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
76
7
8
29
Kızlar belirtiler ne zaman başladı sizde ben 7.gundeyim çok hafif adet sancım var 5.gun embriyosu transfer edildi şimdi kan versem belli olur mu ?

belli olur bence benim 3. gun embriyosu 7.gunde idrarda belli olmustu. Isterseniz once erken gebelik testi evde deneyip sonra kan testi de yapabilirsiniz.

Kişiden kişiye değişir elbet ama ben erken gebelik testi yaptım evde 7. Günü 5. Gün embriyosu silik çift çizgi gördüm. 8. Gün yine yaptım biraz daha belirgindi

Benimde dondurulmuş 5gun emriyosu transver edildi hiç bı ağrım yok bugün 7gun sadece karnimda hafif kramlar giriyo ikinci denemem böyle olup pozitif olan oldumu 3gun sonra test yapcam strese girmeye başladım ilk yaptigimda çok ağrılarım vardı bunda olmadı sadece bugün başladı agrim

Benimde dondurulmuş 5gun emriyosu transver edildi hiç bı ağrım yok bugün 7gun sadece karnimda hafif kramlar giriyo ikinci denemem böyle olup pozitif olan oldumu 3gun sonra test yapcam strese girmeye başladım ilk yaptigimda çok ağrılarım vardı bunda olmadı sadece bugün başladı agrim
Bugun yaparsanız çıkar aslında test ins Rabbim saglikla nasip etsin

Vallaha ben okadarini bilmiyorum ama elimdeki kağıtta kalitesi EXP.BLAST yazıyo nasıl bende bilmiyorum bugün 8gunum sol kasıkta hafif dercede ağrı var 😔😔

Kızlar belirtiler ne zaman başladı sizde ben 7.gundeyim çok hafif adet sancım var 5.gun embriyosu transfer edildi şimdi kan versem belli olur mu ?
Benim hiç belirtim yoktu benimde adet sancisana benzer hafif ağrılarım vardı 5gun emriyosu transver edildi ve dün güzel haberi aldim Rabbime şükürler olsun insallah sende alırsın 7gun ve 8gun ağrım çoktu benimde

Öncelikle hayırlı olsun size. Benim de 28inde 1 tane embriyo transferim oldu. Transferden bu yana kasik ağrım oluyor ama bugün dayanamadım test yaptım evde negatif çıktı. Normal test günüm 6sinda olacak. Acaba iki gün içinde belli olur mu ki?

Kızlar bende transfer olalı 5 günüm iki emrio transferi yapıldı bana bugün kasık batmalarım var ikinci transfer bu

Back
X