- 25 Şubat 2022
- 76
- 7
- 8
- 29
- Konu Sahibi Sonbahar000
Kızlar belirtiler ne zaman başladı sizde ben 7.gundeyim çok hafif adet sancım var 5.gun embriyosu transfer edildi şimdi kan versem belli olur mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun yaparsanız çıkar aslında test ins Rabbim saglikla nasip etsinBenimde dondurulmuş 5gun emriyosu transver edildi hiç bı ağrım yok bugün 7gun sadece karnimda hafif kramlar giriyo ikinci denemem böyle olup pozitif olan oldumu 3gun sonra test yapcam strese girmeye başladım ilk yaptigimda çok ağrılarım vardı bunda olmadı sadece bugün başladı agrim
Merhaba hayırlı olsun güzel haber alın inşallah. 5. Gün kaltesi neydi embriyonuzun ben de temmuz sonu olacağım 5. Gün bb kaliteBiliyorum belli olur ama bekleyin dedim ne sonuç alcam bilmiyorum
Sağlıkla ilerlesin insallahhhBugün güzel haberimi aldım değerim 329 çıktıçok şükür istiyen herkese nasip etsin
Yok tek embriyo 5gun emriyosu dondurulmusSağlıkla ilerlesin insallahhhçift embriyo mu transfer edilmişti
Benim hiç belirtim yoktu benimde adet sancisana benzer hafif ağrılarım vardı 5gun emriyosu transver edildi ve dün güzel haberi aldim Rabbime şükürler olsun insallah sende alırsın 7gun ve 8gun ağrım çoktu benimdeKızlar belirtiler ne zaman başladı sizde ben 7.gundeyim çok hafif adet sancım var 5.gun embriyosu transfer edildi şimdi kan versem belli olur mu ?
Kaçıncu gün kan verdiniz tranfer gününü 1 . gün mü saydnzBenim hiç belirtim yoktu benimde adet sancisana benzer hafif ağrılarım vardı 5gun emriyosu transver edildi ve dün güzel haberi aldim Rabbime şükürler olsun insallah sende alırsın 7gun ve 8gun ağrım çoktu benimde
Ben 10gun sonra kan verdim eve geldim evde test yaptım 2cizgi gördüm 2saat sonrada kan sonucum ciktiKaçıncu gün kan verdiniz tranfer gününü 1 . gün mü saydnz
Yarın tekrar kan vercem yineBen 10gun sonra kan verdim eve geldim evde test yaptım 2cizgi gördüm 2saat sonrada kan sonucum cikti
Maşallah sübhanAllah hayırlı olsunBen 10gun sonra kan verdim eve geldim evde test yaptım 2cizgi gördüm 2saat sonrada kan sonucum cikti
Merhaba kaç çıkmıştı değeriniz acababelli olur bence benim 3. gun embriyosu 7.gunde idrarda belli olmustu. Isterseniz once erken gebelik testi evde deneyip sonra kan testi de yapabilirsiniz.