• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 7. Gün beta hcg 0

Aysecan6108

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
34
24
18
37
Merhaba Sevgili anne adayları,bana 20 Ekim 2020 de dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi yapıldı.bugün 26 Ekim yani 7. Gün oluyor. (Transfer olduğum günü 1. Gün olarak düşünürsek.) Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve beta hcg 0 çıktı. Doktoruma söyledim çok erken yaptırmışsın negatif demek için çok erken ilaçlarını kullanmaya devam et dedi. Benim durumumda olup da beta hcg si yükselen var mı? Açıkçası o ilaçları kullanmak istemiyorum negatif olduğuna inandığında ötürü. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

• Beğen
Reactions: H M
Yani belli olmaz tabi ama 5.gun embriyosuda az da olsa cikmaliydi zannımca inşallah hakkında hayırlısı olsun 🌺

1. gün sayılmıyor. Yani transfer olduğunuz gün 0. gün. 6. gün test sonucunuz 0 çıkmış. Bence 2 gün sonra tekrarlayın. 8. gün de 0 çıkarsa bırakın ilaçları. Ondan önce çok erken gibi

Merhaba Sevgili anne adayları,bana 20 Ekim 2020 de dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi yapıldı.bugün 26 Ekim yani 7. Gün oluyor. (Transfer olduğum günü 1. Gün olarak düşünürsek.) Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve beta hcg 0 çıktı. Doktoruma söyledim çok erken yaptırmışsın negatif demek için çok erken ilaçlarını kullanmaya devam et dedi. Benim durumumda olup da beta hcg si yükselen var mı? Açıkçası o ilaçları kullanmak istemiyorum negatif olduğuna inandığında ötürü. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Merhaba ben de sizle aynı durumdayım. Dün 7. Gündü ve dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç nehatifti. Sonrasında yükseldi mi sizinki?

Merhaba, sonucunuz ne oldu merak ettim. Benimde bugün transferin 9. Günü bhcg 4,16 çıktı.5. gün embriyosuydu dondurulmuştu. 2 gün sonra tekrar test yap dedi dr, ama ümitlenebilir miyim bilmiyorum

Back
X