- 6 Aralık 2023
- 4
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi aycandeniz
-
Slm benim de 9 gunum silik testi yaptım çıkmadı hemşire bekle dedi. 2 tane trasefer oldum kan testi vermedim ama seninkide var gibimerhaba bugün tüp bebek transferinden sonra 7. günümdü idrar testi yaptım silik bir görüntü çıktı dayanamadım kan verdim 0,2 çıktı yükselme şansım varmıdır ki çok üzgünüm dondurulmuş embriyoydu iki tane transfer oldum
12 gün yada 13 gün mus benimki pazartesi günü beli olacak hayirlisini versin allahim kucağımızi bos birakmasinSlm benim de 9 gunum silik testi yaptım çıkmadı hemşire bekle dedi. 2 tane trasefer oldum kan testi vermedim ama seninkide var gibi
Aminn inşallah bekleyen herkese nasip olsun cumartesi belli olucak benimki12 gün yada 13 gün mus benimki pazartesi günü beli olacak hayirlisini versin allahim kucağımızi bos birakmasin
Gebemisiniz şunadoktorun söylediği günü beklemek en doğrusu yoksa böyle hayal kırıklığı oluyor, ben 11.gün test yapmıştım o güne kadar zor olsa da bekledim
Kan nezaman vereceksiniz benimki 11 gün sonra cumartesi denk geliyorSlm benim de 9 gunum silik testi yaptım çıkmadı hemşire bekle dedi. 2 tane trasefer oldum kan testi vermedim ama seninkide var gibi
Kızlar merhaba bugün transfer günü ile beraber 7. Günümdü bende gittim kan verdim 0 geldi sonuç… normalde ayın 12snde kan ver demişti doktor. İnternette okudum verenler olmuş. Şimdi ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda bilginiz var mı12 gün yada 13 gün mus benimki pazartesi günü beli olacak hayirlisini versin allahim kucağımızi bos birakmasin
Çok erken yapmışsınız 5 gün daha bekleyin çok erken 7. GünKızlar merhaba bugün transfer günü ile beraber 7. Günümdü bende gittim kan verdim 0 geldi sonuç… normalde ayın 12snde kan ver demişti doktor. İnternette okudum verenler olmuş. Şimdi ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda bilginiz var mı
İnşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız Bende şimdi transfer oldum inşallah benimde tutarLütfen dua edin olur mu bu embriyoda tek gen ve kromozom bakıldı gerçekten 1 yıl boyunca maddi manevi ezici ve yıkıcı bir süreç oldu benim için Salı günü sonucu yazıcam size
Merhaba benimde 7. Günüm test negatif yarın kan vermeye gidicem umutsuzummerhaba bugün tüp bebek transferinden sonra 7. günümdü idrar testi yaptım silik bir görüntü çıktı dayanamadım kan verdim 0,2 çıktı yükselme şansım varmıdır ki çok üzgünüm dondurulmuş embriyoydu iki tane transfer oldum
Bugun benimde 7.gunum ve testim alenen negatif cikti. Test günüm pazartesi. Hic umudum yok benimde. Test sonucunuzu paylaşır mısınızMerhaba benimde 7. Günüm test negatif yarın kan vermeye gidicem umutsuzum
Benimde bugun 7. Günüm, kan verdim negatif çıktı ama belimdr aşırı bir ağrı var, kahverengi lekelenmem var. Sizin nasıl sonuçlandı testinizBugun benimde 7.gunum ve testim alenen negatif cikti. Test günüm pazartesi. Hic umudum yok benimde. Test sonucunuzu paylaşır mısınız
Kan degeriniz kac cikti.?Benim 1.20 icten ice yukselir mi acaba falan diyorum ama direk negatif sonucunuz dedilerBenimde bugun 7. Günüm, kan verdim negatif çıktı ama belimdr aşırı bir ağrı var, kahverengi lekelenmem var. Sizin nasıl sonuçlandı testiniz
Evet benimde 1.20 çıktı , direk negatif. Doktor erken diyor ama bence olsa çıkardıKan degeriniz kac cikti.?Benim 1.20 icten ice yukselir mi acaba falan diyorum ama direk negatif sonucunuz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?