tüp bebek 7 haftalık hamileyim bebeğime bişey mi oldu lütfen yardım:((((((

cucuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
10
0
36
Sivas
merhaba
benim bir sorunum var ve araştırmalarım sonucu bu forumu buldum oldukça yeniyim hatalarımı maruz görün lütfen.sorunum şu: tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım sorunsuz olarak 7. haftadayım. 2 gün öncesinde bebeğimin ultrasonda kalp atışlarını aldım.çooook mutluydum.fakat bu sabah iç çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm sanırım kan.ayrıca crinone jel kullanıyorum.hemen jelimi kullandım fakat uygulamadan sonra jel tüpünün üzerinde dokuya benzer gibi tortular vardı. o kadar panikledim ki anlatamam.bugun pazar ve küçük bir şehirde olduğum için doktor yok.sabahtan beri internetteyim ve içim içimi yiyor.lütfen ne yapabilirim bu konuda yardımcı olabilirseniz çoooook sevinirim.

korkma canım o büyük bir ihtimal jel birikimidir...kahverengi renk tehlikeli değil aynısını bende yaşamıştım jel biriktiği için içerde renk değiştiriyo hatta yeşile bile dönüyo...önemli olan açık renk kanama...takma canını sıkma hemen dua et ben eminim bebeğin seninle Rabbimin izniyle...Allah'a emanet ol...

korkma canım o büyük bir ihtimal jel birikimidir...kahverengi renk tehlikeli değil aynısını bende yaşamıştım jel biriktiği için içerde renk değiştiriyo hatta yeşile bile dönüyo...önemli olan açık renk kanama...takma canını sıkma hemen dua et ben eminim bebeğin seninle Rabbimin izniyle...Allah'a emanet ol...

canımmm çok teşekkür ederim valla çok rahatlattın beni.insanın böyle bir durumda çok ihtiyacı oluyor sizin gibi dostlara.salıya randevum var tekrar. duanızı eksik etmeyin. Allah a emanet ol.tekrar çok teşekkürler

arkadaşımız doğru sölemiş jel topak olarak kocaman bir şekilde bile geri dönebiliyor randevundan dönünce yaaz bebişinin durumunu ama eminim hiçbirşeyi yoktur

arkadaşımız doğru sölemiş jel topak olarak kocaman bir şekilde bile geri dönebiliyor randevundan dönünce yaaz bebişinin durumunu ama eminim hiçbirşeyi yoktur
teşekkür ederim canımm evet söyledikleriniz doğruymuş çok evhamlıyım bu sıralar sanırım. bugun bebişimin kalp atışlarını tekrar gördümm :):):) o kadar mutlu oldum ki anlatamam..iyi ki varsınız. Allah herkese yaşatsın böyle bir duyguyu.tekrar çok teşekkür ederim :)

iyi oldu yazdığın bende merak etmiştim gündüz baktım yoktum hadi içini rahatlattın bi sıkıntın olursa sor hepimiz yaşadık bu dönemleri

Back
X