Tup Bebek Anneleri Bakar misinizz

Genczey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
161
126
103
Merhabalar hepinize Allah in izniyle gectigimiz cumartesi gunu transferim oldu. Merak ettim acaba transferden sonra hamilelikle ilgili ne gibi belirtiler yasadiniz ve kacinci gun basladi beni bilgilendirin nolur bu 10 gun nasil gecicek bilmem

Ayaklarım çok üşüdü. 7.gün lekelenmem oldu kırmızı renk sadece bir kere. ilk 6 gün belim ağrıdı. sonra her şey geçti ve çok normaldim. Ben tutmadığını düşünüyordum çok şükür rabbime bebeğim tutunmuş. öğrendikten sonra 9. haftaya kadar karnım ağrıdı. bildiğin adet sancısı ama hafif. göğsüm şişmedi hala şiş değil. midem bulanmadı. başım dönmedi. bir deçok yedim ama bu progestandan da oluyor. belirti arama çok. herkes farklı şeyler yaşıyor.

adet agrilari ve rahim kasilmalari oldu. ilk gebeligimde gogus damarlarim belirginlesmisti ordan anlamistim ana bunda olmadi cokca adet agrim oldu ve oluyo. icini ferah tut rabbim yuzunu guldursun ins

Merhabalar hepinize Allah in izniyle gectigimiz cumartesi gunu transferim oldu. Merak ettim acaba transferden sonra hamilelikle ilgili ne gibi belirtiler yasadiniz ve kacinci gun basladi beni bilgilendirin nolur bu 10 gun nasil gecicek bilmem
Transferden sonra 3. Veya 4. Günde karın ağrısı başladı ve gün geçtikçe arttı 8. Gün hastaneye gitmek zorunda kaldım ve ohss oluştuğunu öğrendim normalde 10. Gün test yapılacaktı o gün gidince test yapıldı ve pozitif olduğunu öğrendim ki zaten test yapmadan doktorum %99 gebe olduğumu söyledi ohss gebe kalınca oluyomuş sanırım. Bunun dışında 4. 5. Günlerde tatlı yemek istemedim ki ölürüm tatlı diye ama yiyemedim göğüslerim ağrıdı ama o iğnelerden oldu sanırım. Kalçalarım çok acıdı ve iştah artışı olmuştu. Umarım seninde güzel haberlerini alırız ☺️

Bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım şu anda 5.5 haftalık hamileyim ve hala bir belirtim yok. İlla bir belirti olacak diye bekleyip düşünme, inşallah kan testinde olumlu sonucu alırsın

Back
X