- Konu Sahibi butterfly 's'
- 

benim de 12 hafta bitecek ama göbeğim kocaman sanki,rahatsız da ediyor biraz.doktor kilo alışımın normal olduğunu söyledi ama geçen gün beni görünce o bile şaşırdı.çok şiş duruyormuşum.bide dediki hamileliği 12 kiloyla bitircekmişim(ikizlerim olacak)ama daha şimdiden 2 kilo aldım ya.ne yapıcam bilmem..iştahımda yok pek ama...
kızlar morelinizi bozmak istemem ama bende hep 12 kilo hayali kuruyodum ilk 3 ay kilo almayınca sevinmiştim ama sonuç tam 20 kilo:roflol:şimdi 10 kilosunu geri verdim ama malesef 10 kilo fazlam kaldı 4 ay oldu doğum yapalı ama göbek gitmiyo :çok üzgünüm:
Bu arada sizin yaşadığınız sıkıntıları bende yaşadım daha 1 aylık hamile bile değildim ki insanlar 4-5 aylık sanıyodu ben transferden sonra kotlarımın hiçbirini giyemedim hep beli lasatikli eşofmanlar ve üste hamile tişörtleri alt tarafa bişey uyduramıyodum çünki hamile pantılonları çok büyük kendi pantolonlarım küçücük:roflol:
Aman size benden tavsiye kendinize dikkat edin kızlar bu kiloları geri vermesi çok zor şimdide sütüm azalacak diye rejim falan yapamıyorum durum vahim yani kaldım 65 kiloda bi gr aşağı inmiyo daha evdeki baskülü kırıcam az kaldıÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?