- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
- 13
- Konu Sahibi tupbebekis
Kızlar sohbet edelim tüp bebek süreciniz nasıl gidiyor hangi aşamadasınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin için herşey güzel olur inşallahKese görmek için gün verildi sabırsızlıkla onu bekliyorum sen hangi asamadasin![]()
Ne zaman transfer edildi ve kaçıncı gün bugün betanız kaçtı ne zaman keseyi göreceksinizKese görmek için gün verildi sabırsızlıkla onu bekliyorum sen hangi asamadasin![]()
4 Ağustos da transfer oldum 15. Gün 619 du 5. Gün embriyosu. 28 ağustosta kese gorucem inşallahNe zaman transfer edildi ve kaçıncı gün bugün betanız kaçtı ne zaman keseyi göreceksiniz![]()
Ben rahim dinlendirme aşamasındayım çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah rabbim bize de nasip etsinKese görmek için gün verildi sabırsızlıkla onu bekliyorum sen hangi asamadasin![]()
Bende önümüz de ki reglim de gidicem Allah nasip ederse transfer için bakalım ne olcak döllenme oldu mu olmadı mı derken çok zor süreç geçirdik 6. Gün dondurma oldu bir tane ilk dememeBen transfer aşamasındayım bu su olmadı transfer bı dahaki ay inşallah olur![]()
Benim de 2 Ağustos transfer 16. gün 900 25 ağustosta kese inşallah4 Ağustos da transfer oldum 15. Gün 619 du 5. Gün embriyosu. 28 ağustosta kese gorucem inşallah
Bende önümüzdeki regl ile gidcm benimde ilk denemeBende önümüz de ki reglim de gidicem Allah nasip ederse transfer için bakalım ne olcak döllenme oldu mu olmadı mı derken çok zor süreç geçirdik 6. Gün dondurma oldu bir tane ilk dememe
Bir yıl neden bekledinizAmin amin inşallah rahim dinlendirmek çok mantıklı benim ilk transfer dinlendirilmeden yaptırmıştım negatifti sonra 1 yıl bekledim dondurulmus transfer oldum
Zor bir süreç kendimi toparlamak istedim bir yıl çalıştım sonra güzel bir tatilden sonra başladımBir yıl neden beklediniz
Kendi kararınızdı yani doktor söylemediZor bir süreç kendimi toparlamak istedim bir yıl çalıştım sonra güzel bir tatilden sonra başladım![]()
Evett evet kendi kararim ilk negatif olunca mental bir çöküş yaşadığım için ara verdimKendi kararınızdı yani doktor söylemedi
Anladım rabbim vermiş bak o beklemeden sonra çok şükürEvett evet kendi kararim ilk negatif olunca mental bir çöküş yaşadığım için ara verdim
Evet çok şükürAnladım rabbim vermiş bak o beklemeden sonra çok şükür![]()
Ay hadi güzel haberlerle inşallahBenim de 2 Ağustos transfer 16. gün 900 25 ağustosta kese inşallah
Amin canım inşallajEvet çok şükür7 yıl üstüne geldi mucizem rabbim inşallah kucağıma almayı da nasıp eder