- Konu Sahibi Tuxgxba & Mxuxrsel
Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman olmuştu kk ya uğramayalı oysa bir zamanlar en büyük desteğimdi bütün gücümü burdan alıyordum en zor günlerimde ve bu sabah yine aynısı oldu dün kötü bir gün geçirdim doğum günümü eşim bile kutlamamışken bu sabah birde baktım ki kadınlar kulübü beni unutmamış doğum günü maili atmış ağlamaklı oldum birden silkindim attım üstümdeki kara bulutları ;Rabbim bana dünyanın en büyük armağanını vermedimi zaten dedim kendi kendime bu oğlumla geçirdiğim ilk doğum günümdü ama ben bunun kıymetini birgün sonra anlayabildimcoksekeriremsu.sonra ne sıkıntılı acı günler geçirdiğimi anımsadım o günlerde desteğe morele ne kadar ihtiyacım olduğunu hatırladım ne kadar geç kalmış olsamda artık burdayım kızlar umudunuz olmak isitoyrum .Daha dün gibi hatırlıyorum karalar bağlayıp gözyaşlarımın sellere karıştığı günleri ama şimdi Rabbime şükürler olsunki 3,5 aylık dünya tatlısı bi oğlum var artık umut doluyum onunla yarınlar daha aydınlık .İnşallah hepiniz birgün bu güzel duyguyu yaşarsınız ,Rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun yavrularına kavuştursun inşallah .Bütün dualarım sizlerle :1hug: