Tüp bebek annesi olarak umut dağıtmak istiyorum:)

Tuxgxba & Mxuxrsel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
122
0
96
41
Tokat
Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman olmuştu kk ya uğramayalı oysa bir zamanlar en büyük desteğimdi bütün gücümü burdan alıyordum en zor günlerimde ve bu sabah yine aynısı oldu dün kötü bir gün geçirdim doğum günümü eşim bile kutlamamışken bu sabah birde baktım ki kadınlar kulübü beni unutmamış doğum günü maili atmış ağlamaklı oldum birden silkindim attım üstümdeki kara bulutları ;Rabbim bana dünyanın en büyük armağanını vermedimi zaten dedim kendi kendime bu oğlumla geçirdiğim ilk doğum günümdü ama ben bunun kıymetini birgün sonra anlayabildimcoksekeriremsu.sonra ne sıkıntılı acı günler geçirdiğimi anımsadım o günlerde desteğe morele ne kadar ihtiyacım olduğunu hatırladım ne kadar geç kalmış olsamda artık burdayım kızlar umudunuz olmak isitoyrum .Daha dün gibi hatırlıyorum karalar bağlayıp gözyaşlarımın sellere karıştığı günleri ama şimdi Rabbime şükürler olsunki 3,5 aylık dünya tatlısı bi oğlum var artık umut doluyum onunla yarınlar daha aydınlık .İnşallah hepiniz birgün bu güzel duyguyu yaşarsınız ,Rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun yavrularına kavuştursun inşallah .Bütün dualarım sizlerle :1hug:
:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım benim allah bağışlasın ne güzel darısı bizlerin de başına... benimde transferde 3. günüm bekliyorum ve ne tesadüf ki bugün de benim doğumgünüm, umarım bende senin gibi seneye bugün bebişim veya bebişlerimle kutlarım doğumgünümü... senin de geçmiş doğumgünün kutlu olsun, evladınla beraber nice seneler geçirirsin inşallah...

Allah bağışlasın canım. Eşin ve oğlunla birlikte güzel bir ömür geçirmeni dilerim. Bu arada doğum günün de kutlu olsun canım. a.s. Sağlıklı , huzurlu , mutluluk dolu nice yıllara inşallah.

canım benim allah bağışlasın ne güzel darısı bizlerin de başına... benimde transferde 3. günüm bekliyorum ve ne tesadüf ki bugün de benim doğumgünüm, umarım bende senin gibi seneye bugün bebişim veya bebişlerimle kutlarım doğumgünümü... senin de geçmiş doğumgünün kutlu olsun, evladınla beraber nice seneler geçirirsin inşallah...

canım teşekkür ederim seninde doğum günün kutlu olsun anladığım kadarıyla transfer yapılmış umarım bebişlerin sana sımsıkı tutunur ve sende seneye doğum gününü bebeğinle yada dediğin gibi bebişlerinle kutlarsın .Sana bu bekleme sürecinde sabır diliyorum ve morelini yüksek tut inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi alırız.Sevgilerimlea.s.

lütfen biri yardım etsin.

şimdi hiç belli olmuyor kimi zaman çıkıyor kimi zaman çıkmıyor.En garanti test 12.gün bebek tutunduysa ve gelişimi normal ise 12 tam çıkıyır.Bebek tutunup organ gelişimi transferden 11-12 başlıyor .Buda bebeğin ne kadar sağlıklı olduğu konusunda bilgi veriyor.12 .gün baz alınarak durum değerlendirilecek.
Senden ricam 3 gün daha sabırlı olman kantestini yaptırrak , durumunu netleşir.
Güzel haberlerini almak dileği ile...............yerimseniben

ben de bekleme sürecindeyim.9.günüm.idrar testinde ilaçlardan dolayı çift çizgi çıkar mı

canım bende tahlilden 2 gün önce evde idrar testi yapmıştım ve negatif çıkmıştı bütün hayallerim yıkılmıştı hatta hastaneye tahlil için giderken hiç umudum yoktu negatif cevabını kesinleştirmek için gitmiştim adeta ama kan tahlilinde hamile oldumu öğrenmiştim inanamadım dilim tutuldu ağlamaktan başka bişey yapamadım onun için sen kan tahlilini bekle idar tahlili kesinlikle yanıltıyor
Dualarım seninle canım umarım hayırlı haberlerini alırız:1hug:

lütfen biri yardım etsin.

merhaba @ysun;anlamadım sen idrar testi yaptında iki çizgimi çıktı.GEBELİK DIŞINDA HİÇBİRŞEY TESTTE İKİ ÇİZGİ ÇIKARMAZ.İlaçların böyle bir etkisi olduğunu hiç duymadım. Bide eğer ikiz gebelikse erkenden beta hcg yükselebilir.idrar testinde iki çizgi varsa kandada mutlaka çıkar. Hayırlısı inşallah.

Kiz ben şekerlik naber seni merak ediyordum ha bende dogurdum 27 günlük bir kizim var gelince ses ver
canım yaa çok sevindim Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bir ömür versin inşallah bebeğine .Çok şükür biz meleklerimize kavuştuk darısı bütün isteyenlerin başına (Amiinnnn):1hug:

MERHABA TUGBA.bebeğinle sana mutlu huzurlu sağlıklı yaşam diliyorum.ACABA BİR GÜN Ben DE BEBEĞİM DOGDU,İŞTE ŞU KADAR AYLIK,O BENİM HERŞEYİM FALAN DİYEBİLCEKMİYİM....umudum yok ama en azından bu site bana güç veriyor...........

canım bende tahlilden 2 gün önce evde idrar testi yapmıştım ve negatif çıkmıştı bütün hayallerim yıkılmıştı hatta hastaneye tahlil için giderken hiç umudum yoktu negatif cevabını kesinleştirmek için gitmiştim adeta ama kan tahlilinde hamile oldumu öğrenmiştim inanamadım dilim tutuldu ağlamaktan başka bişey yapamadım onun için sen kan tahlilini bekle idar tahlili kesinlikle yanıltıyor
Dualarım seninle canım umarım hayırlı haberlerini alırız:1hug:

canım senin adına çok sevindim allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin:lepi:

Back
X