Tüp bebek annesi olarak umut dağıtmak istiyorum:)

tuğba gerçekten bizim için umut oldun saol. ben transferimin 8. günündeyim. sana bişey sormak istiyorum. heran adet olacakmışım gib kasık ve bel ağrım var. sende de olmuşmuydu böyle. moralim çok bozuluyor bu sancılardan. resmen bekliyorum artık. bunca sancıya şimdiye gelirdi ama. umudumu kaybetmek istemiyorum ama elimde değil.

tuğba gerçekten bizim için umut oldun saol. ben transferimin 8. günündeyim. sana bişey sormak istiyorum. heran adet olacakmışım gib kasık ve bel ağrım var. sende de olmuşmuydu böyle. moralim çok bozuluyor bu sancılardan. resmen bekliyorum artık. bunca sancıya şimdiye gelirdi ama. umudumu kaybetmek istemiyorum ama elimde değil.

canım çok özür dilerim inan mesajını yeni gördüm ve sen şimdi sonucu almış olmalısın umarım müjdeli haberdir ve hakkından hayırlısıdır .sevgilerimle a.s.

yok canım olurmu. evet çok şükür hamileyim. cuma gidiyorum kese yada keseleri görmeye. inşallah bebeklerim bana sürpriz yapmazlar ve nazlanmadan görünürler.

canım bende tahlilden 2 gün önce evde idrar testi yapmıştım ve negatif çıkmıştı bütün hayallerim yıkılmıştı hatta hastaneye tahlil için giderken hiç umudum yoktu negatif cevabını kesinleştirmek için gitmiştim adeta ama kan tahlilinde hamile oldumu öğrenmiştim inanamadım dilim tutuldu ağlamaktan başka bişey yapamadım onun için sen kan tahlilini bekle idar tahlili kesinlikle yanıltıyor
Dualarım seninle canım umarım hayırlı haberlerini alırız:1hug:

Gebelik belirtilerin varmıydı tahlil öncesinde cnm,merak ettim..

tanser bu bir yil onceki msji nerden bulduda yazdi bilmiyorum ama cok iyi etti
soyle bi baktimda o kaygili ve korkulu insanlar suanda anne ne kadar guzel ya
insallah birgun bizlerde gecmis msjlarimizi okuyup aaa ne yazmisim o zaman diyecegiz bebisimize bakicaz sonrada

Back
X