Resmen beni bahsediyorsun inan bende korkuyorumMerhaba tüp bebek sürecine başlamayı düşünüyorum fakat alttan muayenede çok kasılıyorum. Bu konuda benim gibi olan kişiler deneyimlerini paylaşabilir mi?
Sizin sorun nedir pekiDoktor bize iki ay sonra gelin dedi ben de hiç bir anlamadım
Rabbim işinizi kolaylaştırsın inşAllahEşimde morfolojik sorunu var onun için ilaç verildi vitamin kullandıktan sonra gelin dedi
Amiin mutlaka sürecimizi paylaşalım ki başkalarına da fikir olsun.Ama bende muane iğne den çok korkuyorum inşallah bu zorlu süreçte rabbim çocuk sahibi olmayan tüm herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
İnşAllah ikimizdeCanım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin buraya
İlk önce muayane olmak zorunda olmayı kabul ettim ve doktoruma çok korktuğumu söyledim. Doktorum beni bir nebze rahatlattı, kendimi kasmazsam asla acı hissetmeyeceğimi söyledi. Ona güvenmektrn başka çare olmuyor o an. Derin nefes alarak doktoruma güvenerek ilk muayanemi oldum. Sonrasında toplam tüp bebekte 3 kez muayane oluyorsun zaten, 3ünde de hep korkarak oturdum muayane koltuğuna ama acımayacağını bildiğim için daha rahatttım hala geriliyorum ama sonuçta can acıtmıyor bu önemliSizin adınıza çok sevindim.Peki nasıl yendiniz korkunuzu.?
Kesinlikle doktor çok önemli bende belirtmiştim doktoruma kendimi istemsiz kastığımı elini bana uzatmıştı elimi tutarak benden destek alabilirsin diye doktor kesinlikle çok önemli devlette bir doktora gitmiştim vajinismus geçmişim olduğunu söylememe rağmen o kadar kaba ve sert bir şekilde muayene etti ki beni yol boyu dizlerimi kastığımı fark ettim asla Helallik vermeyeceğim o doktoraİlk önce muayane olmak zorunda olmayı kabul ettim ve doktoruma çok korktuğumu söyledim. Doktorum beni bir nebze rahatlattı, kendimi kasmazsam asla acı hissetmeyeceğimi söyledi. Ona güvenmektrn başka çare olmuyor o an. Derin nefes alarak doktoruma güvenerek ilk muayanemi oldum. Sonrasında toplam tüp bebekte 3 kez muayane oluyorsun zaten, 3ünde de hep korkarak oturdum muayane koltuğuna ama acımayacağını bildiğim için daha rahatttım hala geriliyorum ama sonuçta can acıtmıyor bu önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?