Tüp bebek aşaması

Valla en guzelı kendine iyi gelmeyen insanlarla gorısmemen ben kayınvalıdemı bile gormuyorum kac aydır gormek ıstemıyorum iyi gelmıyo bna esıme bile dıyorum bu surecte bana iyi gelmeyen moralimi bozan insanlarla gorususmek istemiyorum diye sagolsun anlayışla karsıladı boyle kafam daha rahat sende boyle yapmayı dene canım
Keşkeee! Aile apartmanındayım ben bi kaç senede çıkabilicez gibi değil. Burası beni çok geriyo bi çıksam iyi gelicek biliyorum ama kısmet. En güzelini yapmışsın valla sen

Keşkeee! Aile apartmanındayım ben bi kaç senede çıkabilicez gibi değil. Burası beni çok geriyo bi çıksam iyi gelicek biliyorum ama kısmet. En güzelini yapmışsın valla sen
Insallah sende cıkarsın Baska eve canım uzakta degil insanın moralini bozan kisiler hep en yakınların oluyo maalesef insanın yarasını goren tuz getiriyor resmen

Ben 20 haftalık bir hamişim. Kızım oluyyyyooorrr . Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım valla yalan yok . Birde uzak bir yerde değil KIBRIS ta .. KKTC de benim doktorum Dr. Mehmet Emin Kaptan’dı lefkoşa tüp bebek merkezinde çok yardımcı oldular . link bırakıyorum canımcım bir bak derim. Ben çok mutluyum eşimde bende çok mutluyuzz.. Kıbrıs Tüp Bebek – Lefkoşa Tüp Bebek Merkezi – Kıbrıs Tüp Bebek – Lefkoşa Tüp Bebek Merkezinde IVF Tedavisinde Güven ve Başarı
Aay ne güzel sağlıkla gelsin İnşallah ❤ zeynep kamil hastanesinde dosyam çıktı orda denicem bakalım hayırlısı 😊

Back
X