tüp bebek belirti

canAdalet

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
36
17
44
Merhaba arkadaşlar bu basligi acmamin nedeni tup bebek transferimden sonra kadinlar klubunde hep önceki arkadaslarin belirtilerini okumakla gecirdim günlerimi
Ve dedim ki eger hamile kalırsam ben de belirtilerimi yazicam
Benim belirtilerim şunlar di
Transferin ilk gününden itibaren batma
Batma derken biri eline iğne almış tamammi sanki batirip çıkarıyor
Sonra ben sanci yaşadım bu sancıları rahimde yaşadım ağrı değildi sanciydi sanki yilanlar geziyordu içimde
Ara ara cok nadir 2 3 kere rahimime bıçak sapladilar nefesim kesildi
Yüzümde sivilce çıktı
An geldi çok sicakladim an geldi ayaklarım buz gibi oldu isitamadim
Atesim vardi 37.2 vs
Kimi zaman cimdik attiLar kasiklarima
Ilk 3 gun basim agridi
Goguslerim benim ilk gunlerde acimadi sonra sonra acidi
Psikolojik olarak bitmistim cok umutsuzdum
Resmen boyle içim vajinam rahmim agriyordu
Sonra da tuttuğunu öğrendim
İnşallah yardimci olmus olurum
Allahaısmarladık....Allah herkese yardim etsin yuce rabbim biliyorum ki çok zor...

Merhaba arkadaşlar bu basligi acmamin nedeni tup bebek transferimden sonra kadinlar klubunde hep önceki arkadaslarin belirtilerini okumakla gecirdim günlerimi
Sonra ben sanci yaşadım bu sancıları rahimde yaşadım ağrı değildi sanciydi sanki yilanlar geziyordu içimde
Yüzümde sivilce çıktı
Atesim vardi 37.2 vs
Ilk 3 gun basim agridi
Allahaısmarladık....Allah herkese yardim etsin yuce rabbim biliyorum ki çok zor...
canımm bebeğin hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah:anneadayı::emir_bebek: bende böyle bir konu açmıştım transfer sonrası kasık ağrısı normalmi diye pek bi aydınlatılamadım açıkçası : ( aynen senin dediğin gibi böyle rahmime sanki bıçak saplanıyomuş gibi nefesim kesiliyodu ağrımı desem acımı desem bilemiyorum karışık bişiy tüp bebek hemşiresini aradım oda tarif ettiğin şey farklı bi durum dr.git dedi böyle kasık ağrısı falan çeken başka hastanız yokmu tek benmiyim dedim eveledi geveledi açıklama yapamadı anlıycağın yani şu yazdıklarndan olumlu şeyler çıkarttım kendi adıma çok teşekkürler

Kimsenin belirtisi kimsenin garantisi olamaz bu yüzden belirti aranmamalı transfer sonrası olacak diye bi kural yok..

merhaba arkadaşlar ben mart 23 te aşılama yaptırmıştım bugun 14. günüm ve kanamam başladı :KK43:(( tutmadı belliki okadar kötüyüm ki anlatamam aklım cok karışık yardım almak için yazıyorum tüp bebeğe gecmelıymıyım aşamaları nelerdir ben cunku normal muayene bıle olamıyorum aşılama ve rahim filmimi bile anestezılı yaptırdım aklı verın nolur 3 yıldır evlıyım 1 yıldır ılaslar ıgneler bı tek kımyasal gebelik gecırdım gecen ağustos okadar olmuyo bı turlu sankı :S

bende geçen ay tüp bebek denemesi yaptım.hiç birşey hissetmedim.göğüslerim şişti ve ağrıdı.çok gergindim.tranferin üçüncü günü akşam çay içiyordum.eşim bir espiri yaptı çay benim boğazımda kladı.şiddetli bir öksürük sonra rahimde o akşam gıcıktan hemen sonra,ağrı oldu.tuhaf bir ağrı.işte o zaman tutunmasını engelledim.doktorum keşke arasaydın iğne verirdim dedi.ama ben aramamıştım.2 ay ara verdi dr.tekrar deneyeceğim.allah hayırlısını nasip etsin bakalım.bizi neler bekliyor.

Yüzümde sivilce çıktı
Atesim vardi 37.2 vs
Ilk 3 gun basim agridi
kendi adıma teşekkür ederim.

Ben de belirtileri mi yapabilirim. 1 hafta sonra idrarda çıktı benjm hamileliğim. .transferin ertesi günü sabah yataktan kalkarken saniyelik baş dönmesi ve ileriki günlerde de bu oldu..kasik agrisi...bi de hissediyosunuz tutup tutmadigini sanki..benjm 2.denemede tuttu ilkinde hiç belirti olmamıştı ve hissetmedim hiç. Sevgiler

Ben de belirtileri mi yapabilirim. 1 hafta sonra idrarda çıktı benjm hamileliğim. .transferin ertesi günü sabah yataktan kalkarken saniyelik baş dönmesi ve ileriki günlerde de bu oldu..kasik agrisi...bi de hissediyosunuz tutup tutmadigini sanki..benjm 2.denemede tuttu ilkinde hiç belirti olmamıştı ve hissetmedim hiç. Sevgiler
allah size bağışlasın.darısı başıma :)

Aynı belirtiler bende de olmuştu en çokta ayaklarım uşumuştu an oluyordu ki ateş basıyordu

X