- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hiranur3434
-
Kizlar tup bebekde ilk belirtiler nelerdir tecrubelerinizi paylasrssnz cok sevinirim
Herkesde bir.olmuyor tatlim belirti aramayn dio doktorlar bende belirti oldu ama tutmadi ne yazkkiMerhaba bende yeni yaptirdim 8.gunum bende belirtiler ariyom ama inanki bilmiyorum
Bende suan oyle yapiyorum 3 gunum kaldi hayirlisi ile. Benim ilk denemem ve sadece 1tane embriyo konuldu o yuzden sansimin yuzdesini Merak ediyorum dogrusuHerkesde bir.olmuyor tatlim belirti aramayn dio doktorlar bende belirti oldu ama tutmadi ne yazkki
Kızlar benim tüp bebek. 5. Gün embriyosuydu 7. Gün idrarda silik çıktı, kan testinde de sonucum 79 çıkmıştı. Tek embriyo transfer edildi. Bende adet olacak gibi karın ve kasık ağrıları olmuştu. Bir de göğüslerim şişip hassaslaşmıştı. Aynı adet belirtileri gibiydi yani.Bende suan oyle yapiyorum 3 gunum kaldi hayirlisi ile. Benim ilk denemem ve sadece 1tane embriyo konuldu o yuzden sansimin yuzdesini Merak ediyorum dogrusu
Canım sonucum pozitif, bugün dr a gittim kalp atışını da duydumSonuc ne peki Merak ettim
Cok sevindim sizin adiniza umut oldunuz Bana Allahim kucaginiza almayi nasip etsin Benin 2.gun emriyosu idi Bkalim sonuc ne cikcak sol bosluk ta inanilmaz bi agri var ve korkuyorum sanirimCanım sonucum pozitif, bugün dr a gittim kalp atışını da duydum
Teşekkür ederim, allah hepimizin yüzüne gülsün inş, hiç korkma. Benim de ağrım olmuştu, inş pozitif olur. Olmazsa da üzülme, allah nasip edecektir hayırlı zamanda, tedavini bırakma kesinlikle nacizane tavsiyem.Cok sevindim sizin adiniza umut oldunuz Bana Allahim kucaginiza almayi nasip etsin Benin 2.gun emriyosu idi Bkalim sonuc ne cikcak sol bosluk ta inanilmaz bi agri var ve korkuyorum sanirim
Tesekkur Ederim ilginize sagolun hayirlisi artik insallahTeşekkür ederim, allah hepimizin yüzüne gülsün inş, hiç korkma. Benim de ağrım olmuştu, inş pozitif olur. Olmazsa da üzülme, allah nasip edecektir hayırlı zamanda, tedavini bırakma kesinlikle nacizane tavsiyem.
1 ay yeter cnm adetn 2 nci gunu basliosun zaten 12 11 toplama oluyorTüp bebek islemleri ne kadar sürede sürüyor acaba kızlar.1 ay vaktim var kibristayim sizce yaptırmayı düşünsem yarim kalir mi islemler
Tamam canim tesekkurler peki arada kontroller oluyor mu gelemem artik kibrisa esim askeri personel 1 aya tayinimiz çıkacak1 ay yeter cnm adetn 2 nci gunu basliosun zaten 12 11 toplama oluyor
Cnm senin oluo tabi 2 gunde 1 yumurta takbnr gdion esin en son sperm verioTamam canim tesekkurler peki arada kontroller oluyor mu gelemem artik kibrisa esim askeri personel 1 aya tayinimiz çıkacak
Tamam canim saol artık türkiyede tekrar doktora gidip orda ne derlerse tup bebek derlerse orda baslarim tedaviye ins tesekkrler..Cnm senin oluo tabi 2 gunde 1 yumurta takbnr gdion esin en son sperm verio
Rca edrm cnmTamam canim saol artık türkiyede tekrar doktora gidip orda ne derlerse tup bebek derlerse orda baslarim tedaviye ins tesekkrler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?