- 3 Ağustos 2023
- 16
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi manolyalya
-
Yaa bilmiyorum Dr ne üzül ne sevin dedi kafam çok karıştıDeğere hiç takılma hamilesin bebişin seninleönemli olan kaçla öğrendiğin değil gün aşırı artışın yeterli olması. Sağlıkla kucağına al inşallah
Doktorlar temkinli ilerliyor değer evet düşük pozitif ama yükselme ihtimali var. Burda bu değerden düşük değerle öğrenip doğuran arkadaş var. Stres yapma kendine iki gün sonra testi tekrarla herşey gönlünce olsunYaa bilmiyorum Dr ne üzül ne sevin dedi kafam çok karıştı
Yaa çok teşekkür ederim umarım öyle olurDoktorlar temkinli ilerliyor değer evet düşük pozitif ama yükselme ihtimali var. Burda bu değerden düşük değerle öğrenip doğuran arkadaş var. Stres yapma kendine iki gün sonra testi tekrarla herşey gönlünce olsun
Geç döllenme de olabilir dedi umarım öyledirdeğeriniz biraz düşük kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek ondan doktorunuz sevinme demiş , ama artış 2 kat olursa belki de normal gebelik görülebilir
Bende 41 le öğrendim ama sonra ,10.9 a düştü yarın tekrar kan vericem inşallah yukselmistirArkadaşlar bugün tranferimin 11. Günü pozitif ama beta hcg değerim 22 böyle olup sağlıklı hamile kalan var mı acaba
Benim 22 den 33 e çıktı Dr tutunmaya çalışıyor sanırım çarşamba bidaha kan ver dedi bilmiyorum nolacak çok stresli bi süreçBende 41 le öğrendim ama sonra ,10.9 a düştü yarın tekrar kan vericem inşallah yukselmistir
Aaa hadi canimmm keşke benimde böyle olsa kan verdim bende bekliyorum sonucuBenim 22 den 33 e çıktı Dr tutunmaya çalışıyor sanırım çarşamba bidaha kan ver dedi bilmiyorum nolacak çok stresli bi süreç
Umarım hayırlı haberler alırsın canım inşallah ikimiz için de bi mucize olurAaa hadi canimmm keşke benimde böyle olsa kan verdim bende bekliyorum sonucu
Rüyamda hamileydim kese gördük hemde ikizdi sabah uyandım rüya olduğunu fark ettim çok üzüldümUmarım hayırlı haberler alırsın canım inşallah ikimiz için de bi mucize olur
Tamam canım ikidebi bakıyorum e nabiza eşim sürekli arıyor napicam ben böyle bilmiyorum yaAh o rüyalar... İnşallah canım rüyalar umarım bi gün gerçek olurkan sonucunu haberdar ey mutlaka
Tamam canım ikidebi bakıyorum e nabiza eşim sürekli arıyor napicam ben böyle bilmiyorum ya
Özel hastanede yaptırdım canimSen nerde yaptırmıştın canım tüp bebeği
Kimyasal gebelik canımSonuç çıkmadı değil mi daha ne diyor Dr un durumun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?