- 3 Ağustos 2023
- 16
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi manolyalya
Üzülme desem de nafile olacağını biliyorum canım kendini bırakma toparlan ve önünde ki tedavilere umutla hazırlan yapacak birsey yokKimyasal gebelik canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme desem de nafile olacağını biliyorum canım kendini bırakma toparlan ve önünde ki tedavilere umutla hazırlan yapacak birsey yokKimyasal gebelik canım
Artış nasıldı canım doğum yaptın mıKızlar yeni gördüm mesajları benim 3. Gün embriyosu idi 8 ve 10 hücreli biri tuttu kanda 10. Gün 14 le öğrendim şükür saglikliyiz
Artış ilk zamanlar yavaştı sonra 3 katına çıktı son aydayim inşallah 1 aya yapcamArtış nasıldı canım doğum yaptın mı
Sağlıkla doğsun canım benim de ilk 22 çıktı ikinci 35 bugün bidaha verdim bakalımArtış ilk zamanlar yavaştı sonra 3 katına çıktı son aydayim inşallah 1 aya yapcam
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese inşallahSağlıkla doğsun canım benim de ilk 22 çıktı ikinci 35 bugün bidaha verdim bakalım
Senin değerlerin neydi hatırlıyorsan yazabilir misin acabaRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese inşallah
Senin değerlerin neydi hatırlıyorsan yazabilir misin acaba
İnşallah rabbim nasip etsin sizede 2 güne bir kontrol et hep aynı saatte aynı hastane olmasına özen göster 1 gün yada 3 gün arayla yapma anlayamazsınİnşallah benim de artar dua et lütfen hamilelerin duası kabul olur
Benim 63 den 168 çıktı Dr tamam dedi canım artış güzel gibi Dr ne diyor pazartesi kese görmeye gitcez hayırlısıyla inşallahmerhabalar ben yeni katıldım kulübe :) benim de ikinci tüp bebek denemem üç kez kan verdim 25.46, 39,96 ve 66,98 beta değerlerim var artışı nasıl yavaş gibi görünüyor yarın 4. kanı vercem ama bugün bi daha kan versem mi bilemedim :)