emeğine sağlık canım yaaa keşke bi kolaylık olsa giren herkes kendini kaydedebilse sana da sorun çıkmasane sen sor ne ben söyleyim o kadar uğraştırıcı yani
kodlar var canım [TD ],[/TD ],[TR ],[/TR ] şeklinde bunlar satır ve sütun başlarına/sonlarına koyuyorsun tek tek işliyorsun el emeği göz nuru bir liste oluyor
geçmiş olsun başın sağolsun.canım Allah inşallah annelik duygusunu kollarına almayı en kısa zamanda yaşatır...Arkadaslar,
Bebegimin kalbi durmus,kaybettik.Cok icim aciyor,Cok farkli bir duyguymus bu,Anne olmak gercektende farkli bir seymis.Iki gun once kurtaj oldum.Allah herkese bebegini kucagina saglicakla almayi nasip etsin...
Arkadaslar,
Bebegimin kalbi durmus,kaybettik.Cok icim aciyor,Cok farkli bir duyguymus bu,Anne olmak gercektende farkli bir seymis.Iki gun once kurtaj oldum.Allah herkese bebegini kucagina saglicakla almayi nasip etsin...
Cok uzuldum canim.Arkadaslar,
hos geldin canim….Uzun zamandir tüp bebek forumuna bakmiyodum yeni gordum burayi....
Yas 31, sebeb= sperm sayi azligi morfoloji
6. Deneme olacak ama su an beklemedeyim...
Arkadaslar,
Bebegimin kalbi durmus,kaybettik.Cok icim aciyor,Cok farkli bir duyguymus bu,Anne olmak gercektende farkli bir
seymis.Iki gun once kurtaj oldum.Allah herkese bebegini kucagina saglicakla almayi nasip etsin...
Uzun zamandir tüp bebek forumuna bakmiyodum yeni gordum burayi....
Yas 31, sebeb= sperm sayi azligi morfoloji
6. Deneme olacak ama su an beklemedeyim...
sıra no iki. test sonucu negatif canm. donmus bebeler için görüşme yapcam hastane ile bakalm hayrlısıYaşınıda yaz canım..Şimdi ekledim tabloya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?