Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursa Soranüs Tüp Bebek Ali Rıza AydınMerhaba tüp bebek sürecine başlayacam inşallah ama doktorda ve şehirde karar veremedim Bursa'da ve Ankara'da önerebileceğiniz doktor var mı memnun kaldığınız
Bende Berfu Demir hanımı duydum instagramdan takip ediyorum bakalım kararsızım bendeBen bugün berfu demir ve kubilay vicdan ile görüşme yaptım . Karar veremedim
acaba fiyat aralıkları nelerdi konuştunuz muBen bugün berfu demir ve kubilay vicdan ile görüşme yaptım . Karar veremedim
36500 berfu demir. Kubilay vicdan da aynı fiyattaydı. İlaçlar dahil değilacaba fiyat aralıkları nelerdi konuştunuz mu
tamam çok teşekkür ederim. bilgi verdiğiniz için36500 berfu demir. Kubilay vicdan da aynı fiyattaydı. İlaçlar dahil değil
Rica edermtamam çok teşekkür ederim. bilgi verdiğiniz için
Prof dr göğşen önalan tatlim ankara baskentte. Gözün kapalı kendini emanet edebirsinMerhaba tüp bebek sürecine başlayacam inşallah ama doktorda ve şehirde karar veremedim Bursa'da ve Ankara'da önerebileceğiniz doktor var mı memnun kaldığınız
Ben bugün Bursa bahçeci de başladım canım öneririmMerhaba tüp bebek sürecine başlayacam inşallah ama doktorda ve şehirde karar veremedim Bursa'da ve Ankara'da önerebileceğiniz doktor var mı memnun kaldığınız
Bahçeci tüp bebek merkezi Aytaç TOHMA hocayı öneririmMerhaba tüp bebek sürecine başlayacam inşallah ama doktorda ve şehirde karar veremedim Bursa'da ve Ankara'da önerebileceğiniz doktor var mı memnun kaldığınız
MERHABA BENDE AŞILAMA YAPTIRMAK İSTİYORUMBU DOKTORA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?Bursa Jimer Suat Hazer![]()