Merhaba bizim ilk tüp bebek bölümüne randevumuz 18 Eylüldü benim elimde kaununide yaptırdığım tahlillerim vardı . Birde dışarıda özel görüntüleme merkezinde rahim filmi çektirmiştim onları verdim.Doktorla hiç görüşmedim içeriye almadılar ilk gittiğimde sekreter önce dosyayı tamamlamak için yönlendiriyor. Senin tahlillerin orada yapıldıysa sistemden görürler zatn ama başka yerde yaptırsıysan yanında götür mutlaka.Eşimin sprem testide vardı elimizde o gün onu gösterdik üroloji doktoruna onay kağıdı verdi. 29 eylül de genel cerrahi ve anestezi için gel dediler .Bu arada genel cerrahi onay için meme ulturasonu istiyor mutlaka ben sefaköyde vera tıp merkezinde çektirdim fiyat uygundu. Anestezi içinde Ekg akciğer grafisi falan çekiniyorsun.30 Eylül içinde dahiliye ve pskiyatriye gün verdi .Dahiliye için kan verdim pskiyatri bi kaç soru sorup onay verdi. Benim Tshım yüksek çıktığı için dahiliye troid ilacı başladı tedaviye başlamamız için 2.5 altında olması gerekiyor dedi bir hafta kullnıp test verdim neyseki düşmüştü değerim. Hormon testleri için adetin 2.3. günleri çağırıyorlar tekrar amh fsh ve diğerlerine bakıyorlar.Bu arada 1250 tl kurul ücreti ödedim hastanede vezneye. Eşlerden birinin En az 900 gün primin olduğuna dair evrak ve eşlerin Nufüs kayıt örneği kimlik fotokopileri 1 er adet fotoğrafları birde eblilik cüzdanı ilk 3 sayda fotokopisini ve aslını görmek istiyor. Bunları verince başlangıç için eşimle birlikte çağırdılar gittim Sabah erkenden kan alıyorlar Muayne oldum ve doktor önce ki aydan yumurta hücrem kaldığını ilaçların verimini etkileyebileceği için başlayamayacağını söyledi . Adet olduğundan gider bir dahaki adette gel dedi.Sonraki adetimde cuma gün oldum 3. gün haftasonuna denk geldiği için yine olmaz dediler birde o adetim çok kısa sürdü troid ilacından kaynaklandığını düşündüm. bu Seferse oerşembe gün çok hafif lekelenme oldum gittim muayne oldum henüz başlamamış rahim duvarın dökülmeye eğer haftasonu olursan Pazartesi gel dedi cumartesi akşam üstü adet oldum pazartesi gittim dosyanı tekrar kontrol ettiler.Muayne okdum kist vs yok yarın gel başlangıç için dediler sabah çok erkn gitmeniz gerekiyor 8 olmadn gittim kan verdim muayne oldun 3 adet yunurta gördüler .Tabi burada böyle anlatıyorum ama orada çok uzun süreler beklemk zorunda kalıyorsunuz oldukça kalabalık oluyor. Sonra eşimle beni çağırdılar doktoru görüştük .sonra hemşireler sizi yönlendirecek tedabiniz başladı dedi . İlaç reçetemi raporumu nasıl uygulayacağımı anlattılar . son ilaç raporu onayı için ürolojiye gittim adımı söyledim gün içinde onaylanır dediler .ilaçları bulmakta gerçekten çok zorlandım tek bi eczanedn hepsini tek seferde alman gerekiyorki rapor karşılasın 50 tane eczane gezdim ilaç yoktu telefonla aradıklarımda cabası yok sonu olduğu için fiyatlara zam geleveği için göndemeyen depocuları allah bildiği gibi etsin Sonunda zorda olsa buldum ertesi gün sabah aldım .Bugün üçüncü günüm her akşam 19.00 da iğnemi uyguluyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz için dua Rabbim yardımıcımız olsun