Tüp bebek cam sakura hast.

Merhaba bunlar senin tamamen kendi düşüncen çok erken evlendim ve 3 senedir de gebe kalamadım bir sürü doktora gittim ve yumurta rezervim aşırı düşük yaşım bu kadar genç olmasına rağmen . evet anne olmak için erken olabilir ama tamamen benim hayatım benim kararım o duyguyu tatmak istiyorum bi çok kişi sizin gibi söylüyor ama sağlık beklemiyor ?
Canım sana katılıyorum ben şu an 26 yaşındayım benim de rezervm çok düşük. Keşke daha önceden ilk evlendiğim zamanlardan isteseydim. Çünkü Zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor.

Merhaba. Ben de çam ve sakurada dün itibariyle tüp bebek için ilk gorusmemi yaptım biz de ileri erkek infertilitesi var. Adet zamanım olduğu için hazır testleri verdim. Daha bir sürü test var vermemiz gereken. Bir sorum olacaktı . Heyet kısmı ne zaman devreye giriyor ve karar cikmasi aylar mi sürüyor ? Tecrübeli olan varsa bu konuda aydınlatabilir mi ? Teşekkürler

Merhaba ben de çam sakura da tüp bebek e başladım adetliyken olan testleri verdim 29 ocakta bi daha teste çağırdılar

Merhaba. Ben de çam ve sakurada dün itibariyle tüp bebek için ilk gorusmemi yaptım biz de ileri erkek infertilitesi var. Adet zamanım olduğu için hazır testleri verdim. Daha bir sürü test var vermemiz gereken. Bir sorum olacaktı . Heyet kısmı ne zaman devreye giriyor ve karar cikmasi aylar mi sürüyor ? Tecrübeli olan varsa bu konuda aydınlatabilir mi ? Teşekkürler
Merhaba, heyet dediğiniz uzun süren birşey değil. Aynı hafta 3 ayrı gün dahiliye, psikiyatri ve genel cerrahisine sizi gönderiyorlar. Sonra tekrar aynı doktorları gezip onay alıyorsunuz. Tahlillerinizde bir sıkıntı olmazsa iki haftada halledersiniz. İşleriniz çabuk ilerlesin istiyorsanız hiç bir tahlili vs ertelemeden yapın. Biraz uğraştırıcı ve yorucu Malesef.

Back
X