- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
- 13
- Konu Sahibi tupbebekis
İyi akşamlar kızlar nasılsınız iyi misiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam bende geçen hafta sürece başladım yani tüp bebek olması daha iyi zaman kazanmanız açısından dedi doktorum sizin durumunuz nedir?İyi akşamlar kızlar nasılsınız iyi misiniz ?
Her şey gönlünüzce olsunSelam bende geçen hafta sürece başladım yani tüp bebek olması daha iyi zaman kazanmanız açısından dedi doktorum sizin durumunuz nedir?
Amin hepimizin inşallahHer şey gönlünüzce olsun![]()
Transfer için bekliyorumSelam bende geçen hafta sürece başladım yani tüp bebek olması daha iyi zaman kazanmanız açısından dedi doktorum sizin durumunuz nedir?
Evet bende inşallahSelam transfer bekliyorum bende
Güzel haberlerinizi bekliyorumTransfer için bekliyorum
Kaçıncı gün embryoGüzel haberlerinizi bekliyorum![]()
Benim o aşamaya geçmedi henüz rahim filmi çekileceğim cuma günüKaçıncı gün embryo
Ay yanlış yazdım ben size siz yeni başlayacaksınız korkmayın rahim filminde hiç bir şey yok anestesi falan da gerek yok çok kısa bir işlemBenim o aşamaya geçmedi henüz rahim filmi çekileceğim cuma günü
Kaçıncı gün embryoSelam transfer bekliyorum bende
Yaaa gerçekten kolay mı çevrem bi kaç kişi ürküttü beni açıkçası ya ağrısı kanaması felan oluyor diyeAy yanlış yazdım ben size siz yeni başlayacaksınız korkmayın rahim filminde hiç bir şey yok anestesi falan da gerek yok çok kısa bir işlem
sadece baskı hissi oluyor, ağrı acı hissetmedim ben.Yaaa gerçekten kolay mı çevrem bi kaç kişi ürküttü beni açıkçası ya ağrısı kanaması felan oluyor diye
Hayır ya kimseyi dinlemeyin kanama falan da olmuyor hafif pembe bişey azcık bişey yok onda çok az bişey anlık dayannılmıcak bişey değil hiç acımıyor 3 dk bişey girdin çıktın bittiYaaa gerçekten kolay mı çevrem bi kaç kişi ürküttü beni açıkçası ya ağrısı kanaması felan oluyor diye
Ayy çok mutlu oldum stresliydimHayır ya kimseyi dinlemeyin kanama falan da olmuyor hafif pembe bişey azcık bişey yok onda çok az bişey anlık dayannılmıcak bişey değil hiç acımıyor 3 dk bişey girdin çıktın bitti
İyi bari ya sevindimsadece baskı hissi oluyor, ağrı acı hissetmedim ben.
Stres olmayın hepsi geçiyor sonuçlarımız güzel olsun inşallah acılar geçer …Ayy çok mutlu oldum stresliydim![]()
Valla hiçbirşey yok abartıyo bazı insanlar, ben bilmeden gittim birde karnımdan çekicekler sanıyodum . sonra kız anlattı orda tamam dedim 20 dk falan sürdü . Zaten odaklandığımız bir süreç varya Hsg falan dert değil yani. Allah başka dertler vermesin yaaİyi bari ya sevindim