Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Opu işleminden yaklaşık 10 ya da 15 gün sonra adet oluyorsunuz. İkinci adette tedaviye başlanıyor.Amh düşük ilk tüp bebek transferim tutmadı ikinci transferi farklı doktorda yaptırmak istiyorum tavsiyesi olan var mı ikinci deneme ne kadar zaman sonra olmalı ve olmadıktan sonra ne zaman adet oldunuz
Farklı bir doktorla mı yoksa aynı doktorla devam etmek mi mantıklıOpu işleminden yaklaşık 10 ya da 15 gün sonra adet oluyorsunuz. İkinci adette tedaviye başlanıyor.
0.52 üç embriyo oluştu biri olmadı iki tanesi transfer edildi sizde de amh sorunu mu varamh nız kaçtı
aynen maalesef :/0.52 üç embriyo oluştu biri olmadı iki tanesi transfer edildi sizde de amh sorunu mu var
aynen maalesef :/
sizinki bana göre iyi şükür
merkezden memnun kaldıysanız aynı yerde devam edin değilseniz değiştirin bence
Ben iki ay önce öğrendim amh değerimi iki arkadaşımın önerisi ile tüp bebek doktoruna gittim tutmadığı için tekrar gidip gitmemeyi düşünüyorum siz tüp bebek yaptınız mı benim yaşım 34 sizin değeriniz nediraynen maalesef :/
sizinki bana göre iyi şükür
merkezden memnun kaldıysanız aynı yerde devam edin değilseniz değiştirin bence
Lilaaa merhaba, ben ilk transferimi 3 martta oldum. 14 martta negatif sonuçlandı. 17 martta regli başladı. 19 martta tekrar tedaviye başladık. 30 martta yumurtalar toplandı tekrar, 4 nisanda transfer oldu. 14 nisanda pozitif sonuç aldıkAmh düşük ilk tüp bebek transferim tutmadı ikinci transferi farklı doktorda yaptırmak istiyorum tavsiyesi olan var mı ikinci deneme ne kadar zaman sonra olmalı ve olmadıktan sonra ne zaman adet oldunuz
0.01 canmBen iki ay önce öğrendim amh değerimi iki arkadaşımın önerisi ile tüp bebek doktoruna gittim tutmadığı için tekrar gidip gitmemeyi düşünüyorum siz tüp bebek yaptınız mı benim yaşım 34 sizin değeriniz nedir
Pebbles22 merhaba tebrik ederim darısı başıma inşaallahLilaaa merhaba, ben ilk transferimi 3 martta oldum. 14 martta negatif sonuçlandı. 17 martta regli başladı. 19 martta tekrar tedaviye başladık. 30 martta yumurtalar toplandı tekrar, 4 nisanda transfer oldu. 14 nisanda pozitif sonuç aldık. İzmirdeyim ben Medicalpark da Funda göde ve Volkan Emirdar doktorlarım. Ben hem psikolojik hem de bedenen hazırdım hiç zaman kaybetmek istemedim.
Canım stres ve üzüntü herkes gibi bende de vardı ama yediklerim içtiklerime uykuma dikkat ederdim alkol sigara kullanmıyorum ailede herkes doğurgan. Mfk yöntemi varmış eş paketi alıp denemeyi düşünüyorum sen duydun mu tüp bebek denedin mi0.01 canm
hemen tüpe başlamakla çok iyi yapmışsın
ben de 32 yaşındayım
Vitamin takviyesi kullandın mı canımLilaaa merhaba, ben ilk transferimi 3 martta oldum. 14 martta negatif sonuçlandı. 17 martta regli başladı. 19 martta tekrar tedaviye başladık. 30 martta yumurtalar toplandı tekrar, 4 nisanda transfer oldu. 14 nisanda pozitif sonuç aldık. İzmirdeyim ben Medicalpark da Funda göde ve Volkan Emirdar doktorlarım. Ben hem psikolojik hem de bedenen hazırdım hiç zaman kaybetmek istemedim.
Ben 42 yaşındayım, eşim 55 hem amh düşüklüğü 0,50 hem de morfoloji vardı problem bizde e zaten yaş başlı başına problem. İlkinde tutunmama sebebi söylemediler genel olarak embriyodan kaynaklanan sebeptir dediler. ( benim 1 sene önce doğal yolla gebeliğim var ama gelişimi durmuştu) eğer doktorundan ve iletişiminden memnundan sakın değiştirme. Çünkü ilk transfer genelde onlara önemli bir yol haritası oluyor. Ama dediğim gibi doktorun konusundan eminsen bunu böylemdeğerlendir. En ufak bir kaygın varsa da araştırmaya devam et. Ben bizim ekibe çok güvendimPebbles22 merhaba tebrik ederim darısı başıma inşaallahiki transferi de aynı doktora mı yaptırdın ilk tutmama sebebi olarak ne söylediler senin de mi amh düşüktü inşaallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın Allahım bana da yaşatır inşaallah bu duyguları
zaman kaybetme bence imkanın varsa tüp dene tekrarCanım stres ve üzüntü herkes gibi bende de vardı ama yediklerim içtiklerime uykuma dikkat ederdim alkol sigara kullanmıyorum ailede herkes doğurgan. Mfk yöntemi varmış eş paketi alıp denemeyi düşünüyorum sen duydun mu tüp bebek denedin mi
Ben tedaviye karar vermeden 2 ay önce merkeze gittim dedim ki ben başlayacağım ama önce beni hazırlayın. 2 ay biestron, coenzim ve imom omega kullandım. Sonra tam tedaviye başladık instagramda İdil Bozkurt diye bir Embriyolog ile denk geldim. Tüp bebek beslenme koçluğu yapıyor. Yardım aldım ondan. Ne dediyse yaptım. Sayfasına bakarsan çok detay bilgi var tavsiye ederim.Vitamin takviyesi kullandın mı canım
Canım maşaallahBen 42 yaşındayım, eşim 55 hem amh düşüklüğü 0,50 hem de morfoloji vardı problem bizde e zaten yaş başlı başına problem. İlkinde tutunmama sebebi söylemediler genel olarak embriyodan kaynaklanan sebeptir dediler. ( benim 1 sene önce doğal yolla gebeliğim var ama gelişimi durmuştu) eğer doktorundan ve iletişiminden memnundan sakın değiştirme. Çünkü ilk transfer genelde onlara önemli bir yol haritası oluyor. Ama dediğim gibi doktorun konusundan eminsen bunu böylemdeğerlendir. En ufak bir kaygın varsa da araştırmaya devam et. Ben bizim ekibe çok güvendim
Doktorda mı yumurta takibi yapılıyor ben ovalüsyon testleri alıp evde yedi ay denedim . Bir buçuk yıldır hamile kalmadım senin tutuyormuş bu iyi bir şey diye biliyorum kendiliğinden hamile kalmak için bir şey yapmak gerekiyor muzaman kaybetme bence imkanın varsa tüp dene tekrar
ben daha önce 5 gebelik geçirdim ancak iki aylık hep kürtaj oldum gelişimleri durdu
7 aydr da tüp tedavisindeyim
hepsi doğal gebelikti
ama bi iki ay dinlencem dersen yumurta takibi yaptır kendiniz deneyin
İnan , güven ve sakın moralini bozma. Ne kadar rahat bakarsan o kadar rahat ilerlersin.Canım maşaallahben çok panik oldum opuden sonra kırmızı kanamam çok oldu transferden bir saat sonra kahverengi leke geldi devam etti doktor normal dedi rahim filmine gerek yok denildi eşim devlet hastanesinde sperm testi yaptırdı tekrar yaptırmadı telefonla her aradığımda ulaştım doktora dediğin gibi ilkini biliyorlar inşaallah en doğru kararı alırım ve bebeğim olur
dr takibinde demiştim amaDoktorda mı yumurta takibi yapılıyor ben ovalüsyon testleri alıp evde yedi ay denedim . Bir buçuk yıldır hamile kalmadım senin tutuyormuş bu iyi bir şey diye biliyorum kendiliğinden hamile kalmak için bir şey yapmak gerekiyor mu
Takip ediyorum İdil Bozkurt’u hiç mesaj atmadım vitaminler etkili oldu mu yarın doktora gideceğim sebebini konuşacağız bir iki ay vitamin kullandıktan sonra başlarım ben deBen tedaviye karar vermeden 2 ay önce merkeze gittim dedim ki ben başlayacağım ama önce beni hazırlayın. 2 ay biestron, coenzim ve imom omega kullandım. Sonra tam tedaviye başladık instagramda İdil Bozkurt diye bir Embriyolog ile denk geldim. Tüp bebek beslenme koçluğu yapıyor. Yardım aldım ondan. Ne dediyse yaptım. Sayfasına bakarsan çok detay bilgi var tavsiye ederim.