- Konu Sahibi turanjesca
-Evet canım ya bu hafta çok sinirlerim bozuldu. İlkinde de kendimi hazırladım hazırladım 15 gün kala yine bi aksilikler olmuştu, hatta ilk gittiğimiz gün sinirimden ağlamıştım, haklısın sakinleşmem gerek artık pozitif olmalıyım. Zaten süreç yıpratıcı bi de böyle olunca iyice üzülüyorum. Biran önce başlamak istiyorum. Sonra da izin alıp dinlerim zaten. Gerçekten de bi kere pozitifi yakalamışsın bunu düşünürek kendini rahatlat bence, hem dondurulmuş miniklerde varmış ne güzel, eminim olacak bu sefer hem de 2 tane transfer edecekler değil mi?
Evet canım ben bir kere pozitif gördüm inşalah sende görürsün çok güzel bir duygu inan sevincimden nerdeyse saatlerce ağladım herkese haykırdım bende anne oluyorum diye ama sevincim kısa sürdü olsun ne yapalım bunu yaşamakta var mış kaderimizde son denememde 2 tane koymuşlardı ama onlar hiç tutunamadılar bilmiyorum 3+3 dondurulmuşlarım var yani ayrı ayrı donduruldular bana öyle söylediler inşallah çözündürkten sonra 3 de sağlam kalırlarda annelerini bırakmazlar arkadaşım senin dondurulmuşların var mı yoksa yeniden mi tedavi göüryorsun