- Konu Sahibi turanjesca
-Fıstığım napıon, tamam yapmicam testi gününden önce, (inşallah:)))))evet arkadaşım ya bende çok sevindim sanki hamileymişim gibi oldum yani o derece çok sevindim zaten zar zor hamile bile kalamıyorum birde hastalık çıkmasın diye çok dua ettim bak dualarım kabul oldu hemde 3 ayda etkisini göstermeyen ilaç 2 ayda gösterdi ben çok dua ettim onun etkisi olduğunu düşünüyorum doktor bile şaşırdı tahlillerime neyse canım sen beni bırakta sakın ha diyorum öyle erkenden test falan yapma çünkü ben 2,denememde test günü hastanede makine bozulmuş 2 günde yapılır siz başka yere yaptırın dediler ama benim bulunduğum yerde başka hastane yoktu bende gebelik testi yaptım ve çıkmadı çok moralim bozuldu ağladım eşim hadi 30 km uzaklıkta bir hastaneye götürdü oradan benim değerim 50 çıktı yani gebelik var dedi doktor düşünsene benim 12,gün çıkmamıştı sakın deneme diyorum belki çıkmaz canın sıkılır moralin bozulur sonra belki aniden düşebilir o yüzden sen kalbini hiç bozma test hangi günün ise o zaman yaptır diyorum eşim hala benim o gün ağlamamdan düşmüştür belki diyor çünkü 14,gün test 13 düşmüştü sen sakın böyle bir hataya düşme tamam mı canım ALLAH a emanet ol kendine iyi bak kocaman öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))99
Eşine katılmıyorum bi kere sen ağladın diye değer düşer mi hiç, Allah ol deseydi olacaktı, sen anlattınya kuzum, birinde yattım olmadı, diğerinde 10 dk oturdum oldu diye kuşum biliyosun, vakti gelince olacak inşallah. Casminkk hani pozitif olduğundaki belirtileri hatırlıyomusun canım, seni üzmek istemem ama..benim geçen seferki kimyasalda göğüslerim şişip acımıştı, sonra indi şişliği diye üzülmüştüm, bir bakıma anlamıştım yani, ama şimdi düşünüyorum da kaçıncı gün bunları yaşadığımı hatırlamıyorum

Al işte başladı belirti arama seramonisi...var ya şu bekleme zamanı çok sinir bişey...