Tüp bebek denemesinde 12.günde lekelenme olan var mı

Elfinshn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
260
148
103
33
İyi akşamlar arkadaşlar bugün transferimin 12.günü hafta sonu olduğu için kontrole gidemedim. Size danışmak istediğim 10.gün kan tahlili verdim beta 32.34 çıktı. Bugünde evde tahlil yaptım 2 tahlilde silik çıktı. Ama akşam kahverengi lekelenmem oldu hemşiremizle görüştüm korkma dinlen dedi ama içim rahat etmedi sizinde lekelenmeniz olupta hamile kalan var mı? Bu arada 2.tüp bebek denemem ilkinde negatif oldu ve lekenmem felan olmadı

Benim 8. Gün az bi kanamam oldu çokta ağrım vardı 2 günde kahverengi lekelenmem oldu şuan hamileyim

Aliırsın alırısın kendine moral ver hamile edasıyla gez evde yormada kendini fazla yat dinlen ben hamileyim de iyi düşün iyi gelsin

Aliırsın alırısın kendine moral ver hamile edasıyla gez evde yormada kendini fazla yat dinlen ben hamileyim de iyi düşün iyi gelsin
Bol bol dinleniyorum transferin olduğu günden beri hiç bisey yapmadım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah moral olarakta çok iyiyim ama insan başkalarıyla konuşunca içi rahatlatıyor

Arkadaşlar hamileyim 15gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese nasip etsin inşallah hala şoktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…