Arkadaşlar merhaba ben ede hikayemi paylaşmak istiyorum. Çok yalnız ve yorgun olduğum için aranıza katılmak istedim. Ben 7 yıllık evliyim. 156 aylık evliyken normal hamile kaldım,düşükle sonuçlandı. Tekrar o0lur diye 2 yıl bekledim,olmadı yumurtlama takibi tedavisi vs hepsini yaptım olmadı,Rahim filmi çekildim o sırada yırtılma oldu dikişler bir sürü eziyet çektim. Aşılamayaptım biri dondurulmuş olmak üzere 3 kez tüb bebek yaptım ilki tuttu ama dış gebelikle yani ameliyatla sonuçlandı. Bu arada ben öğretmenim yani tedaviye gitmem de ayrı bir eziyet sınıfı bırakmam sorun oluyo rahat olamıyorum zaten.
Ben tüm bunları yaşarken görümcelerim bir bir hamile kalıyor onları görmeye dayanamıyorum. Bu da aile ilişkilerini zedeliyor. Kendimi çok değersiz hissediyorum.Eksiğim çünkü burasını okuyunca yalnız olmadığımı farkettim. Beni anlayan birileri var dedim.Bu sorunu kabullendim belki ama başkalarının sevincine sahte gülücükler atamıyorum.Çünkü İÇİM YANIYOR . Allah hepimizin gönlüne göre versin....
ben de 7. senemizi doldurduğumuz ay kendilinden hamile kaldım üstelik tek seferden şimdi kızım 7 buçuk aylık çok şükür.ne tüp ne aşılama olmayınca olmuyo ama Allah dilerse hiç ummadığın anda geliveriyor melekler.hiç ümit kesmeden dua edin ve takmamaya çalışın Allah isteyen herkese versin
Umut olsun diye yazıyorum. Tüp bebek yaptirdim tutmadı. Sonraki ay hamile kaldım oğlumu doGÜrdün. Oğlum 8 aylıkken tekrar hamile kaldım bir oğlum daha oldu oda 3 aylık. Rabbime binsukur
Umut olsun diye yazıyorum. Tüp bebek yaptirdim tutmadı. Sonraki ay hamile kaldım oğlumu doGÜrdün. Oğlum 8 aylıkken tekrar hamile kaldım bir oğlum daha oldu oda 3 aylık. Rabbime binsukur
Ya 15 gün oldu adet olalı bugün doktorun hemsiresi aradı benle başlayan 40 çiftin 37si tutmuş Şubat ayında indirimle tekrar 2.tüp bebek tedavisine başlayalım diyorlar sizce ne yapmayalım yaşı genç olup tutmayan tek benmişim napsam bilemedim maddi manevi zor psikolojik olarak bitiğim
Ya 15 gün oldu adet olalı bugün doktorun hemsiresi aradı benle başlayan 40 çiftin 37si tutmuş Şubat ayında indirimle tekrar 2.tüp bebek tedavisine başlayalım diyorlar sizce ne yapmayalım yaşı genç olup tutmayan tek benmişim napsam bilemedim maddi manevi zor psikolojik olarak bitiğim
Arkadaslaaaarr. Herkes gorsun istiyorum mesajimi. Lutfen sabredin kararli olun pes etmeyin.4 yildir ugrasiyoruz 2 tup bebek denemesi yaptik. Aciklanamayan infertilite ile basladik her tup bebek denemesi sonrasi olmayan kistlerim olustu stresten esimin morfolojisi kotulesti. Sonra karar verdim gitmeyecektim tup bebek merkezine bir daha.4 ay oldu.. esime de kendime de alkali diyet uyguladim.arastirin bakin aysegül çoruhlu'nun kitaplarini okuyun. Son 2 aydir da preseed kullandik. Sekerden glutenden uzak durun. Bunlar zehir unutmayin. Bir de reishi mantari kapsulu kullandim. Hangisi etkili oldu bilmiyorum ama hamileyim. Umutsuzluga kapilmayin 34 yasindayim amh en son 1.2 idi. Bu ilk mesajim infertilite topiklerini hatmettim hep bir umut kovaladim. Siz de yitirmeyin umudunuzu