tup bebek denemesınden sonra hamıle kalan varmı

rosebody

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
73
0
6
Karabük
arkadaslar tup bebek denemesınden sonra normal yolla hamıle kalanlar varmı bana yazarsınız tesekkur ederım ılk denemem oldu ama negatıf sonuc aldım nasıp degılmıs

3 tüp bebek denemem oldu ucundede 3 er tane embrıyo koyuldu Aa kalıte sadece ab kalıtede son denemedebırembrıyo vardı cok onden gıdıyor hızlı bolunuyordu ıste o embrıyo tuttu oglumu dogurdum 2009 hazıranda hamıle kalmıstım sımdı yıl 2013 agustosta tekrar normalınden hamıle oldugumu ogrendım
neden olmasın

geçmiş olsun..
herşeyin hayırlısı...
bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ocakta doğacak inşallah..
allah seninde gönlüne göre versin...
herşeyin bi zamanı var...
bellimi olur ne zaman geleceği..
inşallah çok bekletmez seni...

arkadaslar tup bebek denemesınden sonra normal yolla hamıle kalanlar varmı bana yazarsınız tesekkur ederım ılk denemem oldu ama negatıf sonuc aldım nasıp degılmıs

Annemin bir arkadaşı var bayan yıllarca tedavi gördü 10 küsür yıl sonra ilk çocuguna tüp bebek yöntemi ile hamile kaldı bebegi doğduktan 2 yıl sonra normal yoldan hamile kaldı,yine bir tanıdıgımız tüp bebek tedavisi gördü ama hamile kalamadı tedaviyi bırakmışlardı aradan 1-2 yıl geçti kadın normal yollardan hamile kaldı hemde üçüz doğurdu herkes şaşırmıştı üçüz doğunca ama rabbimin hikmeti işte,sizde en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz inşallah.

Reklamlar !

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bizzat tanıdığım arkadaşlarım var tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden hamile kalan.. Allahım isteyen herkese nasip etsin ..

benim de bir arkadaşım "normal yolla bebeğiniz olmaz" dendiği ve senelerce bebeği olmadığı için tüp bebek denedi ve ikizleri oldu.. doktor halen "normal yolla imkansız" dediği için korunmadılar ve ikizler 1 yaşına gelmeden normal yolla hamile kaldı.. bir bebeği daha oldu.. :)
herşey nasip...

Benim gorumcem 7 yıl bebek sahibi olmak için uğraştı ve en son tüp bebek yöntemi ile ikiz bebeklerine kavuştu. Doğumdan 5 ay sonra normal yolla hamile kaldı. .olabiliyor böyle durumlar yani..

bizzat tanıdığım bir aile başarısız tüp bebek denemesi ve geçmiş 10 yıllık çocuk özlemlerinden sonra doğal yöntemle hamile kaldılar.

ama hayatlarında çok şey değiştirdiler hamilelik öncesi, sigarayı bırakma, kilo verme, spora başlama, protein ağırlıklı beslenme vb gibi köklü değişiklikler yaptılar.

benimde bir tanidigim tub bebekden sonra normal yollah hamile kalmisdi.yani nasib,her sey Allahin elindedir,

Valla canim
Benim tanidigim 2 arkadaşım var. Onların ki sebebi bilinmeyenli. Herşeyleri normaldi. Ama gebe kalamıyordu. Sonra doktor tedavilerinde 3 ay sonrasina ara verdi. Ogle olunca her halde rahatladilar yada 3 ay sonra tedavi muhabbeti olunca tatilden geldiğinde bi baktı ki gebe. Diğeride aynı oldu ara verince gebe kaldı. Stres çok büyük etken bence

Ben de tüp bebek tedavisinden 6 ay sonra 2.tüp bebek deneyecegimiz ay normal yoldan hamile olduğumu öğrendim.ki öncesinde bir aşılama da yaptirmistik olmamıştı.drlar hormonlarım fsh yüksek olduğu için tüp bebek bile yapmak istemediler özelde tüp bebek denedik olmadı.sonra kendiliğinden oldu Rabbimin izniyle.biz çok dua ettik.tabi beslenmwize herseye dikkat ettik saracoglunun kurlerini. Denedik.elhamdülillah oldu.Rabbim Ol derse oluyor.gerisi boş..sende çok dua et ve sebeplere yapış yani elinizden ne geliyorsa yapın deneyin ins olur.herkesin bir imtihanı var.biri bitiyor öbürü başlıyor.umudunuzu asla da kesmeyin.

Back
X