TÜP BEBEK DENEYENLER!!!! PROLAKTİNİ YÜKSEK HEM DE PKOS OLANLAR BURAYA

Ben de mecbur aşılama yaptıracağım. Peki zaman olarak ne kadar sürüryor yani iki aşılamadan sonra tüp bebeğe başlama süresi bi de onu uzatıyorlarsa yandık
Hemen baslayabilirsin. Benim tüp bebek tutmadiginda ara vermeden aşılamaya başladım. Psikolojik olarak hazır hissederseniz sıkıntı olmuyor. Doktorun fikri önemli. Bazisi ara veriyor bazısı gerek yok diyor. İki asılamayi pespese yaptırırsaniz 2 ayda biter. Kolay

Ben de mecbur aşılama yaptıracağım. Peki zaman olarak ne kadar sürüryor yani iki aşılamadan sonra tüp bebeğe başlama süresi bi de onu uzatıyorlarsa yandık
Merhaba ben de ege üni nde 2 aşılama yaptırdım kimyasal gebelik olmuştu 2 de doğal gebelik kaybım var diye tüp bebek yaptık ama onu da 8 haftada kaybettim maalesef, Ege Üni poliklinik hastasıyım ege hnaıma geçmedim hiç, bunun dışındaki kontrollerinde özelde doktorum var ona gidiyorum, gebelik düşünmeye başladığımda prolaktin yüksek değildi bütün hormonların normal değerindedi ancak gebelik kaybından sonra ve stres üzüntüyle beraber oluyormuş hormonal dengede sorunla karşılaştık prolaktin im çok yüksek çıktı bende de hipofiz de mikro adebım çıktı daha sonra ege üni endokrin e sevkettiker oradaki doktorla görüştüğümde sizde bu konu üzerinde farkedilir testler yapıldığı için biliyoruz ama bir çok kişide zaten kadınların özellikle yüzde 30 unda bu var dedi. Eğer doğal hamilelik dbeşyorsanız döllenmeyi engelleyen bir özelliği varmış ancak tüp bebekte prolaktin değerine bakmıyorlar bile, Ege Üni tüp bebek yaparken bakmadı dışarıda döllenme gerçekleştiği için sorun olmuyormuş ki zaten hamilelik okuluna artması beklenen bir hormon zaten,i. Bir de bana dışarıda doktorum tespit edildiğinde dostinex vermişti ama eg eüni tüp bebek e başlamadan önce Bira daha düşsün diye başka bir ilaç verdi o daha güzel bir düşüş sağladı ilacın ismini hatırlamıyorum araştırıp bulurum doktorunuza sormak isterseniz.

Back