selam ark.lar bende uzun süredir siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum.Geçen ay anatolia da ilk tüp bebek denememizi yaptık ama başarılı olmadı malesef.zaten ondan sonra sitenin sıkı takipcisi oldum.kasımda tekrar deneyeceğiz.insallah olur bu sefer.ama anlamak için gerçekten yaşamak lazımmış bunu yeni anladık.transfer sırasında stresden ve çok su içtiğimden dolayı tam transfer bitiminde birden kusmaya başladım.Doktorumuz Bülent hoca etkileyeceğini düşünmüyorum ama yinede olumsuz bir olay bizim için dedi.sanırımda bundan olmadı denememiz.transfer esnasında narkoz uygulanıyormu yada uygulatan arkadaşlar varmı merak ediyorum.deneyimlerini paylaşırlarsa memnun olurum.
angell cok tesekkur ederım canım o kadar stres yapmıstımkı yıne aynı seyı yasıyacagım canım yanacak buda sonucu olumsuz etkıleyecek dıye pekı hemen kabul edıyolarmı benım dr um bulent hoca bız talep ettıkten sonra olmaz demezler herhalde senın kacıncı denemen hepsını anatolıada mı yaptırdın
Canım bende son iki denememi Anatolıa da yaptırdım,
ama transfer sırasında narkoz uygulanmadı, sen kendin mi istemiştin?
benim transferlerimide Bülent bey yaptı,
ama sana tavsiyem ikinci denemeyi de aynı merkezde yaptırman,
çünkü her defasında merkez değiştirmek iyi olmuyor,
bol şanslar
benim eşimde problem max yöntemini uygulayan merkez maya tüp bebek merkezi benim eşime uygulandı bozuk spermler düzeliyor daha kaliteli embriyolar oluşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?