- 10 Haziran 2022
- 15
- 5
- 1
- 37
- Konu Sahibi fashionist1
-
Sonucunuz ne şuanfitoterapi uzmanı hocam biraz uzun sürdü tedavi ama çok çükür iyi durumda eşim şuanda dr ertan cevizci diye goog
Merhaba dostum ben başvurdum şuanda tedavim devam ediyor eşim azosperm hastası yani hiç spermi yoktu 2 milyon oldu inşşah hayırlı haberleri beklicez senin sorunun neki
Bu sonucu ne kadar sürede elde ettinizMerhaba dostum ben başvurdum şuanda tedavim devam ediyor eşim azosperm hastası yani hiç spermi yoktu 2 milyon oldu inşşah hayırlı haberleri beklicez senin sorunun neki
Size kesinlikle katılmıyorum.. biz de tedavisini gören biriyiz dediğiniz gibi bir durum yaşamadığımiz gibi güzel sonucunu da 3 ay sonra alıyoruz.Merhaba Ertan cevizci in tedavisine başlamış biri olarak asla tavsiye etmiyorum ben 15 bin lirami kaptırdım sonundada hormonlarim dahada yuksekdi mahvetti beni ve her 20 günde bı arayan doktor 1.5 aydır aramadı sonuçları görünce sakın tedavi umuduyla düşmeyin eline bana sadece 5 bin dedi sonra her 20 günde bir 2. Aşama 3.asama diye diye 10 bin daha aldı
Aynı durumu eşim ve ben de yaşadık. Çikolata kistin var, ilk bebeğim doğal yolla oluştu ama düşükle sonuçlandı. İkincisi tüp bebek tedavisi. Sürekli olarak amh değerlerini düşük bir an önce tüp bebek denildi. Tüp bebekle hamile kaldım trizonomi 13 sendromlu... Düşükle sonuçlandı. Sonra fitoterapi Ertan Bey e denk geldim. 11 temmuz da tedaviye başladık eşimle birlikte çift taraflı ilerledik dedikleri herşeyi yaptık ve tedavimizin 3.ayinda hamile olduğumu öğrendimMerhaba, eşim ve bende Dr. Ertan Cevizci ile Fitoterapi tedavisi deneyimi yaşadım. Özel hastanelere gittiğimizde bize doğal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı söylediler. Umudumuzu tam kesmişken Ertan hocamıza rastladık. Eşim oligospermiyken şimdi çok güzel sonuçlar gördük. İnşallah ilerleyen vakitlerde daha sevindirici haberler vereceğim.
Evet ben bahçesi tüp bebek denedim memem kalmadım 1aydır fitoterapi başladım dr erdan cevizci konuştum 3ay tedavi gördüm ben ve işim .1 aydır 2500 ödedik şimdi ikinci ay hapları alıcas ama bu forumda çok olumsuz ğrüm okudum ve biraz tedirgin kaldım 2 ay hapları alarmi almayım.dr Ertan cevizci konuştuk uzak oldu için awtsaptan konuştuk çok iyi konuştu .benim şekerim biraz ükseldi aradık dün konuştuk pazartesi gene ararım dedi çok iyi davranın doktor sade kötü ürımkarı gördüm için forumda ondan tederginimArkadaşlar yaklaşık 4 yıldır tüp bebek işi ile uğraşmaktayım. Bir süredir Fitoterapi dikkatimi çekti Dr Ertan Cevizci yi dinledim. Bayağa ilgimi çekti bu yola başvuran oldu mu? Okuduysa deneyimlerini paylaşır mı? Teşekkürler
Evet ben bahçesi tüp bebek denedim memem kalmadım 1aydır fitoterapi başladım dr erdan cevizci konuştum 3ay tedavi görcas ben ve işim .1 aydır 2500 ödedik şimdi ikinci ay hapları alıcas ama bu forumda çok olumsuz ürüm okudum ve biraz tedirgin kaldım 2 ay hapları alaiymi almayım.dr Ertan cevizci konuştuk uzak oldu için awtsaptan konuştuk çok iyi konuştu .benim şekerim biraz ükseldi aradık dün konuştuk pazartesi gene ararım dedi çok iyi davrandı doktor sade kötü ürumları gördüm için forumda ondan tederginim oldum
Evet ben bahçesi tüp bebek denedim memnum kalmadım 1aydır fitoterapi başladım dr erdan cevizci konuştum 3ay tedavi gördüm ben ve işim .1 aydır 2500 ödedik şimdi ikinci ay hapları alıcas ama bu forumda çok olumsuz ğrüm okudum ve biraz tedirgin kaldım 2 ay hapları alarmi almayım.dr Ertan cevizci konuştuk uzak oldu için awtsaptan konuştuk çok iyi konuştu .benim şekerim biraz ükseldi aradık dün konuştuk pazartesi gene ararım dedi çok iyi davranın doktor sade kötü ürımkarı gördüm için forumda ondan tederginim
Evet ben bahçeci tüp bebek denedim memem kalmadım 1aydır fitoterapi başladım dr erdan cevizci konuştum 3ay tedavi uygulancas ben ve işim .1 aydır 25000 ödedik şimdi ikinci ay hapları alıcas ama bu forumda çok olumsuz ürüm okudum ve biraz tedirgin kaldım 2 ay hapları alaiymi almayım.dr Ertan cevizci konuştuk uzak oldu için awtsaptan konuştuk çok iyi konuştu .benim şekerim biraz ükseldi aradık dün konuştuk pazartesi gene ararım dedi çok iyi davranın doktor sade kötü ürum gördüm için forumda ondan tederginim
Size pek katliam ben bahçeci tüp bebek dedavi gördüm memnum kalmadım eşim sperm soru vardı bahçeci hiç onu tedavi etmeden derek tüp bebek başladık ve olumsuz oldu.sonra bisüru doktor girim ürdtısından bile eşime sonuçları gösterdin epsi doktorlar söylediler eşiniz dedavi görmedimi tübbebek olumlu sonuç alamiceksiniz.ama bahçeci bize söylemedi derek dedavi başladı sıv para alma için.tüpbebek görmeden önce benim tavsiye bitkisel dedavi görün ve bazen vitaminleri alın beki olumlu sonuç almayabilirsiniz ama bari vurdunuz ve organları zarar görmez. tüpbebek yapmayın çunki kadınlar verdi iyneler vücut ve organlar zarar göriö ama bitki dedavisi olumlu sonuç bari olmasın vucudu ve organlar zarar yokSize kesinlikle katılmıyorum.. biz de tedavisini gören biriyiz dediğiniz gibi bir durum yaşamadığımiz gibi güzel sonucunu da 3 ay sonra alıyoruz.
Ben 3 ay kullandım hormonlarıma hiç bir faydası olmadı. 3 aylık yaklaşık 40 bin para ödedikEvet ben bahçesi tüp bebek denedim memem kalmadım 1aydır fitoterapi başladım dr erdan cevizci konuştum 3ay tedavi gördüm ben ve işim .1 aydır 2500 ödedik şimdi ikinci ay hapları alıcas ama bu forumda çok olumsuz ğrüm okudum ve biraz tedirgin kaldım 2 ay hapları alarmi almayım.dr Ertan cevizci konuştuk uzak oldu için awtsaptan konuştuk çok iyi konuştu .benim şekerim biraz ükseldi aradık dün konuştuk pazartesi gene ararım dedi çok iyi davranın doktor sade kötü ürımkarı gördüm için forumda ondan tederginim
Ben de tüp bebek denedikten yaklaşık 4 ay sonra fitoterapiyi denedim ama hiç bir olumlu sonuç alamadım.Evet ben bahçesi tüp bebek denedim memem kalmadım 1aydır fitoterapi başladım dr erdan cevizci konuştum 3ay tedavi gördüm ben ve işim .1 aydır 2500 ödedik şimdi ikinci ay hapları alıcas ama bu forumda çok olumsuz ğrüm okudum ve biraz tedirgin kaldım 2 ay hapları alarmi almayım.dr Ertan cevizci konuştuk uzak oldu için awtsaptan konuştuk çok iyi konuştu .benim şekerim biraz ükseldi aradık dün konuştuk pazartesi gene ararım dedi çok iyi davranın doktor sade kötü ürımkarı gördüm için forumda ondan tederginim
Sen bu ilaçtan ekstra vitamin kullandığım.ben şimdi ikinci aylik aldım hapları toplam 50000verdim ikinci ayb25 şimdi gene 25.ben bu haklardan ekstradan balık yağ ve q10 Magnezyum b6 elimde ekstradan vitamin e 10q ten balık yağ ve ürtışından bi bitkisel ilaç .inşallah iyi sonuç alırıs .inşallah sende iyi sonuç alırsın.en önemli moral .sade bebek olsun düşünüyorsun olmaz morali üksek tutBen 3 ay kullandım hormonlarıma hiç bir faydası olmadı. 3 aylık yaklaşık 40 bin para ödedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?