• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek desolett doğum kontrol hapı

Berfinberfin24

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
265
37
98
Arkadaşlar merhaba. Ben tüp Bebek tedavisi için desolett doğum kontrol hapı kullanmaya başladım . Ama bu ilaç bende çok mide bulantısı yapıyor sürekli midem bulanıyor aranızda böyle bir durum yaşayan var mı normal mi şimdiden teşekkürler

Ayyy kendimi yalnız sanıyordum bende kullanıyorum kusmaktan kendime gelemiyorum sade soda içiyorum. Neden verdi doktor

Benim tüp Bebek tedavisi için verdiler bulantı yaptı bende çok sürekli midem bulanıyor bişey yiyesim gelmiyor. Size neden verdiler ilacı
Benim de tüp bebek öncesi adetin 4. Günü başladım yarın lucrin vurulacam. Hala midem ağrıyor boş mideyle kusmaya gidiyorum sürekli

Dogum kontrol hapı opu öncesi ve sonrası kullanılır arkadaşlar bende çok şaşırmıştım eğer dokunuyorsa doktorunuzla konuşup değiştirmesini isteyin bence

Adet düzeninizi ele almak ve yumurtlamayı engellemek için yapıyorlar.adetin 2.gunu gideceksiniz estrofem başlanacak sonra 14.gu. Progesteron eklenecek arada kontroller olabilir 5.gun embriyosu ise 19. Gün 3.gun embriyosu ise 17.gun civarı transfer oluyor.yani protokolunuz uygun gorunuyor su an

Back
X