- 25 Kasım 2023
- 13
- 4
- 6
- Konu Sahibi linkozamid
-
Merhaba,Merhaba
Devlet hastanesinden tüp bebek raporu alacağım, bunun İstanbul’da geçerli olduğu bir merkez bilen var mı? Son raporlu denemem olacağı için dış merkezde yaptırmak istiyorum, doktorum raporumu da verecek ama raporun geçerli olduğu merkez bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba,Merhaba zeynep kamil dış merkez raporu vermiyormuş diye okudum istanbulda hangi hastaneler veriyor acaba?
Merhaba umuttepeden memnun kaldınız mıMerhaba,
Bende öyle duydum.
Benim raporum Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Hastanesi’nden. Oradan aldığım raporu şuan Acıbadem Üniversitesi’nde kullanıyorum.
Merhaba,Merhaba umuttepeden memnun kaldınız mı
Öncelikle detaylı bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Ben küçük bir şehir de afyon da yaşıyorum. Yaşımız ve mevcut fiziksel koşullarımız tüp bebek için iyi durumda olduğundan ilk denemeyi burada özel bir hastanede yapmak istedim. Çünkü doğum burada olacak ve ben doktorumdan çok çok memnunum. Yaklaşımı bilgisi her şeyiyle okeyim. Merkezde temiz bir yer ilgili bir yer olunca burada deneyelim dedik ama malesef transfer aşamasına bile gelemedik. Eşimin ileri hareket iyi olmasına rağmen morfolojisi 2 ydi benden de iyi yumurta toplanmasına rağmen hiçbir döllenme olmadı. Açıkçası bu yüzden 2. Denememi çok daha donanımlı bir yerde yapmayı düşünüyorum. Kocaeli de ablam yaşıyor bu yüzden İstanbul ve Kocaeli de iyi doktor ve klinik arayışı içerisindeyim. Teşekkür ederim tekrardanMerhaba,
Marmara Pendik Araştırma ve Zeynep Kamil'de rapor için girişimlerim olmuştu. Bunlara kıyaslama yaparsam çok çok iyiler. İstanbul'daki hastanelere adımımı attığım an bırakın tedaviyi bir an önce kaçıp gidesim gelmişti ve ilk muayenede görüşünü alabileceğim Prof/Doç'la görüşme sağlayamadım.
Kocaeli Üniversitesi'nde üzzi miktar bir ücretle Prof/Doç özel muayene randevusu alınıyor. Tüm değerlendirmeyi yapıp gerekli tedavileri kendisi belirliyor. Sonrasındaki yumurta takip sürecinde ise asistanlar bakıyor. Ama yine ilaç dozlarına doktorlar karar veriyor.
Günün sonunda yine de devlet hastanesi olduğunu da unutmamak lazım. Kalabalıklığı tabi var. Altyapısı olarak özel hastaneye göre de kıyaslamak doğru olmaz. Genel olarak İstanbul'a nazaran memnun kalınacak bir devlet hastanesi.
Bizde ciddi bir sperm hasarı söz konusu olduğu için altyapısı iyi olan bir yeri tercih ettik. Sperm seçimi çok önemli olacaktı. Riske edemedik.
Öncelikle detaylı bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Ben küçük bir şehir de afyon da yaşıyorum. Yaşımız ve mevcut fiziksel koşullarımız tüp bebek için iyi durumda olduğundan ilk denemeyi burada özel bir hastanede yapmak istedim. Çünkü doğum burada olacak ve ben doktorumdan çok çok memnunum. Yaklaşımı bilgisi her şeyiyle okeyim. Merkezde temiz bir yer ilgili bir yer olunca burada deneyelim dedik ama malesef transfer aşamasına bile gelemedik. Eşimin ileri hareket iyi olmasına rağmen morfolojisi 2 ydi benden de iyi yumurta toplanmasına rağmen hiçbir döllenme olmadı. Açıkçası bu yüzden 2. Denememi çok daha donanımlı bir yerde yapmayı düşünüyorum. Kocaeli de ablam yaşıyor bu yüzden İstanbul ve Kocaeli de iyi doktor ve klinik arayışı içerisindeyim. Teşekkür ederim tekrardan
Yorumunuz için çok teşekkür ederim bu rapor süreci çok uzun oluyor muMerhaba,
Bende öyle duydum.
Benim raporum Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Hastanesi’nden. Oradan aldığım raporu şuan Acıbadem Üniversitesi’nde kullanıyorum.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim bu rapor süreci çok uzun oluyor mu
Bende cikolata kisti esimde varikosel var asilamadan benimde hic umudum yok aslinda zeynep kalmil dusunuyodum ama suan fikrim degisti benimde uzak olsada bende suan kocaeli universtesini dusunmeye basladimBizde sperm sayısı çok azdı, o yüzden devletin prosedürlerine göre 2 aşılama yapılması gerekiyordu. O süreç 2 ay sürdü.
Eşimin hiç spermi olmasaydı, tam bir azospermi olsaydı bunu da yapmayacaklardı.
Aşılama süreci hiç olmasaydı raporu çıkartmak çok kolay. Kan tahlilleri, HSG, üroloji onayı ve e-devletten evraklar.
Doktor randevularını almak zaten çok rahat. Direkt hastanenin sitesinden. İstanbul'daki hastanelerde bu çok zor.
Evrakları teslim edildikten sonra 1 hafta içinde çıkıyor.
Bende cikolata kisti esimde varikosel var asilamadan benimde hic umudum yok aslinda zeynep kalmil dusunuyodum ama suan fikrim degisti benimde uzak olsada bende suan kocaeli universtesini dusunmeye basladim
Cok teşekkür ediyorum benim için farklı bi kapı açtınız inşallah kısa sürede sağlıcakla bebeginizi kucaginiza alırsınızEn azından uygun fiyata bir Prof görüşü almış olursunuz.
Mesafe olarak uzak sadece. Ulaşımı çok kolay.
Hızlı tren/normal trenle İzmit'e, oradan tek otobüsle üniversiteye çıkılıyor. Aklınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?