Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba evet biz bu ay raporlu yaptırdık. 3 yıl evlilik ve en az 2 kez iğneli yumurta geliştiriciler ile aşılama yapılması gerekiyo ve sonucunda da gebelik oluşmaması gerekiyo. Sonra zaten çıkan raporda yardımcı tedavi yöntemleriyle ve doğal yollarla gebelik oluşmadığı tespit edilmiştir vs şeyler yazıyoArkadaşlar , Devlet tüp bebek rapor çıkmasında erkek infertilitesi için önceden 5 milyon ve altı olduğu zamanlarda aşılama yapmadan direk tüp bebek raporu çıkıyordu artık yönetmelik değişmiş öncesinde 2 defa aşılama yapma zorunluluğu gelmiş konu hakkında bilginiz var mı ?
amh'ın kaç çıktı?Arkadaşlar , Devlet tüp bebek rapor çıkmasında erkek infertilitesi için önceden 5 milyon ve altı olduğu zamanlarda aşılama yapmadan direk tüp bebek raporu çıkıyordu artık yönetmelik değişmiş öncesinde 2 defa aşılama yapma zorunluluğu gelmiş konu hakkında bilginiz var mı ?
MerhabaMerhaba evet biz bu ay raporlu yaptırdık. 3 yıl evlilik ve en az 2 kez iğneli yumurta geliştiriciler ile aşılama yapılması gerekiyo ve sonucunda da gebelik oluşmaması gerekiyo. Sonra zaten çıkan raporda yardımcı tedavi yöntemleriyle ve doğal yollarla gebelik oluşmadığı tespit edilmiştir vs şeyler yazıyo
Kardiyoloji genel cerrahi ve dahiliye kontrol belgesi rahim filmi spermiyogram gibi şeyler benden istenmedi bilmiyorum. Ben bana verilen listeyi size yazayımMerhaba
Bana Dr Bi tane liste verdi rapor için
Kardiyoloji genel cerrahi ve dahiliye den kontrol belgesi
Nüfus cüzdanı fotokopisi
Evlilik cüzdanı fotokopisi
Nüfus kayıt örneği
SSK hizmet dökümü
Rahim filmi
Spermiyogram vs yazıyo
Dediki bu belgelerle tüp bebek merkezine git başla
Yani ayrıyeten şu şu durum için tüp bebek raporudur gibi bi belge mi oluyo normalde
Bana demedi Dr da
Benim amh düşük 4 gebelik kaybım var 5 senelik evliyim
Anladm canmKardiyoloji genel cerrahi ve dahiliye kontrol belgesi rahim filmi spermiyogram gibi şeyler benden istenmedi bilmiyorum. Ben bana verilen listeyi size yazayım
●[Eşlerin nüfus kayıt örnekleri (e devletten aile için tam döküm çıkarılmalı)
●Eşlerin kimlik fotokopileri
●SGK hizmet dökümleri (barkodlu belge olarak e devletten cikarabilirsiniz)
●Evlilik cüzdanı fotokopisi ( tüm yazılı sayfalar)
●Birer adet vesikalık fotograf
●2 kez gonadotropinlerle aşılama yapıldığına dair durum bildirir raporları (asilamayi yapan hekimden talep ediniz)
●Tüp bebek tedavi raporu (ıslak imzalı nushasi)
Biz aşılamayı üniversite hastanesinde yaptırmıştık. Bu belgelerde direkt oraya başvurduk ve rapor aynı gün çıktı. O raporla birlikte özel hastanede işlemlerimizi yaptırdık.
Evet sağlık kurulu raporu şeklinde tüp bebek tedavi raporu çıkıyo. Bu rapor ilaç fiyatlarının yarısıyla tüp bebek transfer ücretini karşılıyo. Bu raporu özel hastaneye götürmeden zaten girişiniz tamamen özel olarak yapılıyo ve devlet desteğinden yararlanamıyosunuz.Anladm canm
Yani ayrı olarak bu belgeleri toplayıp Bi rapor belgesi alıyorsun yani
Ben de ünide yapmayı düşünüyodum ama eylülde hasta alcakmş muhtemelen başka Bi merkeze gideceğim
Peki bu durumda bu belgeleri direk götürsem merkeze Dr olur dedi ama
Başka türlü ünide nereye vercem rapor diye çıkması için acaba
Anladm teşekkür ederimEvet sağlık kurulu raporu şeklinde tüp bebek tedavi raporu çıkıyo. Bu rapor ilaç fiyatlarının yarısıyla tüp bebek transfer ücretini karşılıyo. Bu raporu özel hastaneye götürmeden zaten girişiniz tamamen özel olarak yapılıyo ve devlet desteğinden yararlanamıyosunuz.
Üniversite hastanelerinde tüp bebek bölümleri oluyo oraya gidip bilgi alın bence
Nerede öyle söylediler araştırma hastanesi miBende ilk gittiğimde sonuçlara bakılarak 3 yıllık evlilik ve 2.kez aşılama gerekiyor dendi (2,5 yıllık evliyim). Eşime spremiogram testi yapıldı ve sonucu çok düşük çıktığı için doktorum aşılama yok bu sonuçlarla direk tüp bebek dedi 3. Yılıda beklemeye gerek kalmadı dedi. Bizde başladık hayırlısıyla
Evet araştırma uygulama hastanesi tüp bebek ünitesi bölümünde Prof.dr var onunla ilk görüştük o söylediNerede öyle söylediler araştırma hastanesi mi