Tüp bebek doktor

Nrglhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
219
65
48
33
Merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum. Ancak doktorum şuan gittiğim hastahaneden ayrılıyor. Bende kendime farklı bir doktor arıyorum. (Transferim yapıldı sonucu bekliyorum)Sıcak samimi ilgilenen kolayca soru sorabileceğim. Çayirova da oturuyorum.
Pendik ve kocaeli tarafından özel ve ya devlet( özel tercihim ) önerebileceğiniz doktorlar var mı ???

Pendik vm medikal Park doktor Semra esenkaya mutlaka görün derim çok şirin bir doktor tüp Bebek uzmanı kendisi

Yüzyıl hastanesi serap simavlıya bakabilirsin muayyene ücreti 210 tl

Ben orda erkek Bi doktora gidiyordum 150 tl di neden fiyat değişiyor acaba bir de orası çok yoğun oluyor ilgilenebilir mi , siz serap hanıma mi gidiyorsunuz,
Serap hoca tüp bebek doktoru oldugu için sanırım fiyatı farklı... Evet yogun ama ilgi alakası çok iyi.. Bende orda tüp bebek tedavisi görüyorum

Ben de Pendik Medicalpark’ta Semra Esenkaya’ya gidiyorum. Bu ay transferim olcak tedaviye başladık çok memnunum doktorumdan. Çok temkinli bir doktor işi şansa bırakmıyor.

Bende serap hanıma gidiyorum 2. Denemem. Siz sonuç aldınız mı neler yapıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…