• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek doktoru önerir misiniz

Limon01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
120
Puanlar
53
Yer
Tekirdağ
İstanbul ve yakın çevresinde önerebileceğiniz alanında çok iyi başarı oranı yüksek tüp bebek doktoru önerir misiniz çikolata kistim var daha önce bi adet başarısız tüp bebek denemem var

Ben kendi doktorumu öneririm Aret Kamar ♥️
Daha önce 3 başarısız denemem vardı kendisinde ilk denememde tuttu cok şükür.
Amh düşüklüğü, çikolata kisti gibi sorunlarım var.
Ama bu forumda cogu kisi sisli memorialdan da cok memnun oraya da bakabilirsiniz ,lab ı cok iyiymiş.

Ama bu forumda cogu kisi sisli memorialdan da cok memnun oraya da bakabilirsiniz ,lab ı cok iyiymiş.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim şu an güncel fiyatlar nasıl aret hoca bahçecide miydi

Amh düşüklüğü bende de var

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim şu an güncel fiyatlar nasıl aret hoca bahçecide miydi
Rica ederiim🙏🏻
Güncel fiyatlarla ilgili inanın bilgim yok en son yılbaşından önce 110bin liraydı ama ,toplama +transfer. Yumurta sayım az benim klomenle tedavi gordum o yüzden. Yeri Taksim Gümüşsuyunda İstanbul Tüp Bebek Merkezi.

Prof. Dr. Selçuk Selçuk’u kesinlikle öneriyorum İstanbul Ataşehir’de muayenehanesi instagramdan takip edebilirsiniz gerçekten çok başarılı bir dr. Hakkınızda hayırlısı inşallah

Amh düşüklüğü bende de var
Sizin de muhtemelen klomenle olur tedaviniz Aret hocada olursa.
Hsg çekilmiş miydi ,tuplerde sorun var mi ona da bakmak isteyecektir. Benim tuplerde de sorun varmış mesela kist yüzünden, ondan olmuyormuş.

Prof. Dr. Selçuk Selçuk’u kesinlikle öneriyorum İstanbul Ataşehir’de muayenehanesi instagramdan takip edebilirsiniz gerçekten çok başarılı bir dr. Hakkınızda hayırlısı inşallah
Çok teşekkür ederim araştıracağım il dışından geleceğim siz tedavi oldunuz mu Selçuk beyin kliniğinde

Sizin de muhtemelen klomenle olur tedaviniz Aret hocada olursa.
Hsg çekilmiş miydi ,tuplerde sorun var mi ona da bakmak isteyecektir. Benim tuplerde de sorun varmış mesela kist yüzünden, ondan olmuyormuş.
Bir kaç yıl oldu hsg çekileli o zaman açıktı ama şimdi nasıldır bilmiyorum iki kere histeroskopi yaptırdım

Hayırlı olsun canim benim. Ben ne ara kaçırdım bu müjdeli haberini. Sen yazman gerekeni yazmışsın. Iyi ki Aret kamar diyorum.🥰❤️

Bir kaç yıl oldu hsg çekileli o zaman açıktı ama şimdi nasıldır bilmiyorum iki kere histeroskopi yaptırdım
Tekrarlanmasını isteyebilir, 6 ayda bir tekrarlatıyor. Ben transfer olmadan önce tekrar hsg istedi ,sonra tüplerden şüphelendi laparoskopi yapılmasını onerdi ,kabul ettim ve hsgde görünmeyecek derecede yapışıklıklar varmış, temizledikten sonra ilk transferde tuttu bebeklerim 🙏🏻
Insallah sizin icin en hayirlisi ,en guzeli neyse o olur 🙏🏻

Hayırlı olsun canim benim. Ben ne ara kaçırdım bu müjdeli haberini. Sen yazman gerekeni yazmışsın. Iyi ki Aret kamar diyorum.🥰❤️
Canım cok teşekkür ederim 🫂 Ben ilk gittiğim günden beri mucizemin kendisinden geleceğine cok inanmıştım, titiz ve detaycı davranmasından cok memnunum ,cok sukur de oyle oldu. Insallah sana da şifa olsun ,bebeklerine saglikla kavuş, tedaviye basladin mı🥹🙏🏻

Çok teşekkür ederim araştıracağım il dışından geleceğim siz tedavi oldunuz mu Selçuk beyin kliniğinde
Evet oldum, kendisi çok hassas yaklaşıyor hastasına sorulan soruları cevaplaması aydınlatıcı,aşırı dikkatli birisi çok şükür ilk tüp bebek denememizde Allah ın izniyle başarılı oldu şuanda 5 yaşında oğlum var 🙏🏼

Tekrarlanmasını isteyebilir, 6 ayda bir tekrarlatıyor. Ben transfer olmadan önce tekrar hsg istedi ,sonra tüplerden şüphelendi laparoskopi yapılmasını onerdi ,kabul ettim ve hsgde görünmeyecek derecede yapışıklıklar varmış, temizledikten sonra ilk transferde tuttu bebeklerim 🙏🏻
Insallah sizin icin en hayirlisi ,en guzeli neyse o olur 🙏🏻
Amin hepimiz için inşallah hsgyi kendi kliniklerinde çekiyorlar mı yoksa farkı bir yere mi yönlendirdiler
Evet oldum, kendisi çok hassas yaklaşıyor hastasına sorulan soruları cevaplaması aydınlatıcı,aşırı dikkatli birisi çok şükür ilk tüp bebek denememizde Allah ın izniyle başarılı oldu şuanda 5 yaşında oğlum var 🙏🏼
sağlıklı güzel bir ömrü olsun inşallah bende bu yaz başlamayı düşünüyorum yeniden inşallah rabbim bana da en kısa zamanda nasip eder

İstanbul ve yakın çevresinde önerebileceğiniz alanında çok iyi başarı oranı yüksek tüp bebek doktoru önerir misiniz çikolata kistim var daha önce bi adet başarısız tüp bebek denemem var
canım benımde çikolata kistim var Çağdaş Arslanla başladım sürece daha çok yeniyim doktorum çok detaycı araştırdım baya öyle gittim rahimimde hafif basıklık varmış senelerdir doktorlara giderim kaç doktora gıttım hiç birisi bunu fark etmedi mesela bu basıt bişey belki ama benım için önemli bir detay

Rica ederiim🙏🏻
Güncel fiyatlarla ilgili inanın bilgim yok en son yılbaşından önce 110bin liraydı ama ,toplama +transfer. Yumurta sayım az benim klomenle tedavi gordum o yüzden. Yeri Taksim Gümüşsuyunda İstanbul Tüp Bebek Merkezi.
Merhaba klomenle tedavi sürecini anlatır mısınız? Ben 1.de gonal f, 2.de menapur ile yumurta boş ve kalitesiz olması nedeniyle doktoruma bu tedaviyi söylemek istiyorum ama bilgim yok

Merhaba klomenle tedavi sürecini anlatır mısınız? Ben 1.de gonal f, 2.de menapur ile yumurta boş ve kalitesiz olması nedeniyle doktoruma bu tedaviyi söylemek istiyorum ama bilgim yok
Merhaba , adetin 3 ya da 4.günü basladik biz hep tedaviye ,sabah aksam klomen kullandım 5 gunde bitiyor o sekilde ,sonra gun gun yumurta büyümemi takip etti doktorum ve e2 p4 kan degerlerime baktı. En uygun zamanda da toplandı. Yani bu sekilde bolca yumurtam çıkmadı maalesef tabi ki. Çünkü kapasitesi belli 1-2 tane cikti anca ama en azindan yorulmadi ,gereksiz yere şişmedi, zorlanmadı. Vucudum da iğneli tedavideki gibi yorulmadi. Daha önceki 3.tedavim iğneli olmustu baska merkezlerde ,onun da bir faydasını görmedim ben acikcasi.

bahçelievler medical park ali ihsan hoca ve emb. zeynep hanım ben çok memnun kaldım çok iyi insanlar referansla gittim zaten 13 yumurta toplandı 2 emb oluştu 5 gün blast 3ab ve 6 gün blast olan 3aa ...erkek fak de vardı bizde ileri hızlı hareketlilik 0 idi morfolojı ve dna hasar vardı benim de yaşım 37 .tamamen doktora ve emb bıraktım kurcalamadım ilk transfer daha tutma şansı yüksek göründü ama tutmadı hemen hiç beklemeden ikinciyi denedik oldu allaha hamd olsun. şuan 27 haftalık gebeyim anadolu yakasında oturmama rağmen hala aynı doktor ile devam ediyorum bizi insani duruşuyla samimiyetiyle etkiledi.

Bende Bülent Kars i onerebilirim. Ilk denememde tuttu.

Back
X