- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 190.291
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen kullandırdı 5 gün sabah akşamTup bebek sureciniz nasıl oldu.
Klomen veya femara sonrasında çatlatma iğnesi var miydi?
İnstagram da falan görüyorum bri sürü igneler ilaçlar falan var diye. Bu dediğiniz 1 tanesi için demi? Toplamadan sonra ne yapılıyor? Yani kac günlük bir süreç? Benim eşim yurtdisinda çalışıyor ara ara geliyor o günlerde burada olması için kac gün izin alması lazım meselaKlomen kullandırdı 5 gün sabah akşam
Sonrasında yumurta kontrolü icin gün aşırı çağırdı, östrojen ve progesteron değerimin en uygun olduğu zamanda çatlama önleyici ve catlatma iğneleri verdiler ve sonrasında toplama yapıldı.
Çoğu yer iğneli tedavi yapıyor, benim bundan önceki 3 tedavim farkli merkezlerdeydi igne verdiler hepsinde de ama Aret hoca klomen kullandırdı bana. Bir toplamada 1 kutu klomen kullandim yani sadece + toplamadan once catlatma iğneleri vs.İnstagram da falan görüyorum bri sürü igneler ilaçlar falan var diye. Bu dediğiniz 1 tanesi için demi? Toplamadan sonra ne yapılıyor? Yani kac günlük bir süreç? Benim eşim yurtdisinda çalışıyor ara ara geliyor o günlerde burada olması için kac gün izin alması lazım mesela
Cok tesekkur ederim çok iyi bilgi vermişsinizÇoğu yer iğneli tedavi yapıyor, benim bundan önceki 3 tedavim farkli merkezlerdeydi igne verdiler hepsinde de ama Aret hoca klomen kullandırdı bana. Bir toplamada 1 kutu klomen kullandim yani sadece + toplamadan once catlatma iğneleri vs.
Toplamanın olduğu gün eşinizin de gelmesi gerek,1 gün yani ,kalan günlerde benim de esim çalıştığı icin kendim gittim hep.
Toplama olduktan sonra da toplanan yumurtalar dölleniyor, hergün sizi arayıp embriyo hakkında bilgi veriyorlar ,genelde 3.gün donduruluyor eger taze transfer olmayacaksa.
Toplama sureci yumurta gelişimine gore 10 15 günlük bir süreç.
Rica ederiimCok tesekkur ederim çok iyi bilgi vermişsiniz
bahçelievler medical park ali ihsan hoca ve emb. zeynep hanım ben çok memnun kaldım çok iyi insanlar referansla gittim zaten 13 yumurta toplandı 2 emb oluştu 5 gün blast 3ab ve 6 gün blast olan 3aa ...erkek fak de vardı bizde ileri hızlı hareketlilik 0 idi morfolojı ve dna hasar vardı benim de yaşım 37 .tamamen doktora ve emb bıraktım kurcalamadım ilk transfer daha tutma şansı yüksek göründü ama tutmadı hemen hiç beklemeden ikinciyi denedik oldu allaha hamd olsun. şuan 27 haftalık gebeyim anadolu yakasında oturmama rağmen hala aynı doktor ile devam ediyorum bizi insani duruşuyla samimiyetiyle etkiledi.
tabi allah kolaylıkla nasip etsin inş . 6 gun blast olan 3aa idi.Merhaba bana da dua eder misiniz tutan embriyo hangi kalitedeydi
Havuz işlemi maliyeti ne kadar oluyor ortalamaBen de canım. 3 kez gelip gittim havuz işlemi için. Bu sefer direk transfere hazırlık olacak. Yorucu bir süreç. Sade doğru yerde olduğuma eminim. Doktorunuz gerçekten de çok Babacan. Ve herşeyi titizlikle yapıyorlar![]()
Canım transfer parasıyla 2025 de 110000 odemistim. Yumurta toplama 55000 di. 2026 da sanırım 62000 ya da 65000 civarı oldu. Her yumurta toplamaya 65000 hesapla. En fazla .Havuz işlemi maliyeti ne kadar oluyor ortalama
Anladım çok teşekkür ederim bilgi içinCanım transfer parasıyla 2025 de 110000 odemistim. Yumurta toplama 55000 di. 2026 da sanırım 62000 ya da 65000 civarı oldu. Her yumurta toplamaya 65000 hesapla. En fazla .
Canım İstanbul tüp Bebek merkezi, Aret Kamae da. Halen transfer olmadım . Bu ay eğer ki herşey doktorun istedigi gibi olur ise rahim kalınlığı gibi, Mayıs da İnşallah transfer olacakAnladım çok teşekkür ederim bilgi içinnerde olmuştunuz tedavinizi
Umarım her şey çok güzel olur ve başarılı bir transfer olurCanım İstanbul tüp Bebek merkezi, Aret Kamae da. Halen transfer olmadım . Bu ay eğer ki herşey doktorun istedigi gibi olur ise rahim kalınlığı gibi, Mayıs da İnşallah transfer olacak