• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek doktoru önerir misiniz

Eray Çalışkan diyorum. Benim onunla pozitif olmadı ama doğru yönlendirmelerle 2.ye baslamadan doğal gebe kaldım. Amh düsüktü sadece tek embriyom olabilmisti tedavide. 😌 Hatta ben negatif olunca embrio glue sperm dna hasarı bir sürü şey istedim kendisi beni durdurdu.

Tup bebek sureciniz nasıl oldu.

Klomen veya femara sonrasında çatlatma iğnesi var miydi?
Klomen kullandırdı 5 gün sabah akşam
Sonrasında yumurta kontrolü icin gün aşırı çağırdı, östrojen ve progesteron değerimin en uygun olduğu zamanda çatlama önleyici ve catlatma iğneleri verdiler ve sonrasında toplama yapıldı.

Klomen kullandırdı 5 gün sabah akşam
Sonrasında yumurta kontrolü icin gün aşırı çağırdı, östrojen ve progesteron değerimin en uygun olduğu zamanda çatlama önleyici ve catlatma iğneleri verdiler ve sonrasında toplama yapıldı.
İnstagram da falan görüyorum bri sürü igneler ilaçlar falan var diye. Bu dediğiniz 1 tanesi için demi? Toplamadan sonra ne yapılıyor? Yani kac günlük bir süreç? Benim eşim yurtdisinda çalışıyor ara ara geliyor o günlerde burada olması için kac gün izin alması lazım mesela

İnstagram da falan görüyorum bri sürü igneler ilaçlar falan var diye. Bu dediğiniz 1 tanesi için demi? Toplamadan sonra ne yapılıyor? Yani kac günlük bir süreç? Benim eşim yurtdisinda çalışıyor ara ara geliyor o günlerde burada olması için kac gün izin alması lazım mesela
Çoğu yer iğneli tedavi yapıyor, benim bundan önceki 3 tedavim farkli merkezlerdeydi igne verdiler hepsinde de ama Aret hoca klomen kullandırdı bana. Bir toplamada 1 kutu klomen kullandim yani sadece + toplamadan once catlatma iğneleri vs.
Toplamanın olduğu gün eşinizin de gelmesi gerek,1 gün yani ,kalan günlerde benim de esim çalıştığı icin kendim gittim hep.
Toplama olduktan sonra da toplanan yumurtalar dölleniyor, hergün sizi arayıp embriyo hakkında bilgi veriyorlar ,genelde 3.gün donduruluyor eger taze transfer olmayacaksa.
Toplama sureci yumurta gelişimine gore 10 15 günlük bir süreç.

Çoğu yer iğneli tedavi yapıyor, benim bundan önceki 3 tedavim farkli merkezlerdeydi igne verdiler hepsinde de ama Aret hoca klomen kullandırdı bana. Bir toplamada 1 kutu klomen kullandim yani sadece + toplamadan once catlatma iğneleri vs.
Toplamanın olduğu gün eşinizin de gelmesi gerek,1 gün yani ,kalan günlerde benim de esim çalıştığı icin kendim gittim hep.
Toplama olduktan sonra da toplanan yumurtalar dölleniyor, hergün sizi arayıp embriyo hakkında bilgi veriyorlar ,genelde 3.gün donduruluyor eger taze transfer olmayacaksa.
Toplama sureci yumurta gelişimine gore 10 15 günlük bir süreç.
Cok tesekkur ederim çok iyi bilgi vermişsiniz

bahçelievler medical park ali ihsan hoca ve emb. zeynep hanım ben çok memnun kaldım çok iyi insanlar referansla gittim zaten 13 yumurta toplandı 2 emb oluştu 5 gün blast 3ab ve 6 gün blast olan 3aa ...erkek fak de vardı bizde ileri hızlı hareketlilik 0 idi morfolojı ve dna hasar vardı benim de yaşım 37 .tamamen doktora ve emb bıraktım kurcalamadım ilk transfer daha tutma şansı yüksek göründü ama tutmadı hemen hiç beklemeden ikinciyi denedik oldu allaha hamd olsun. şuan 27 haftalık gebeyim anadolu yakasında oturmama rağmen hala aynı doktor ile devam ediyorum bizi insani duruşuyla samimiyetiyle etkiledi.

Ben de canım. 3 kez gelip gittim havuz işlemi için. Bu sefer direk transfere hazırlık olacak. Yorucu bir süreç. Sade doğru yerde olduğuma eminim. Doktorunuz gerçekten de çok Babacan. Ve herşeyi titizlikle yapıyorlar 🥹🥰
Havuz işlemi maliyeti ne kadar oluyor ortalama

Havuz işlemi maliyeti ne kadar oluyor ortalama
Canım transfer parasıyla 2025 de 110000 odemistim. Yumurta toplama 55000 di. 2026 da sanırım 62000 ya da 65000 civarı oldu. Her yumurta toplamaya 65000 hesapla. En fazla .

Canım transfer parasıyla 2025 de 110000 odemistim. Yumurta toplama 55000 di. 2026 da sanırım 62000 ya da 65000 civarı oldu. Her yumurta toplamaya 65000 hesapla. En fazla .
Anladım çok teşekkür ederim bilgi için 🙏🏻nerde olmuştunuz tedavinizi

Anladım çok teşekkür ederim bilgi için 🙏🏻nerde olmuştunuz tedavinizi
Canım İstanbul tüp Bebek merkezi, Aret Kamae da. Halen transfer olmadım . Bu ay eğer ki herşey doktorun istedigi gibi olur ise rahim kalınlığı gibi, Mayıs da İnşallah transfer olacak

Canım İstanbul tüp Bebek merkezi, Aret Kamae da. Halen transfer olmadım . Bu ay eğer ki herşey doktorun istedigi gibi olur ise rahim kalınlığı gibi, Mayıs da İnşallah transfer olacak
Umarım her şey çok güzel olur ve başarılı bir transfer olur 🙏🏻♥️

Bende şuan Aret hocada devam ediyorum. Yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz daha önce defalarca çatlatma iğnesi denendi. Bir kere aşılama denendi olmadı. Sonra Aret hocaya başladım. Rahimin bir bölgesinden çukurluk oluşmuş bu da sıvı birikmesi yaptığı için bebeğin tutunmasını engeller dedi. Yani aylarca boşuna uğraşmışım. Dün hem yumurtalarım toplandı hemde rahimdeki o yer düzeltildi. Şimdi iyileşmeyi bekliyorum. Aret hocaya güvenebilirsiniz

Önermeyeceğim tek kişi Dr Selçuk Selçuk ‘dur. Ben çok yer değiştirdim fakat hiçbir yerde dr selçuğun kinde hissettiğim kadar ticarethane gibi hissetmedim sıfır ilgi sıfır alaka standart tedaviyi herkesde uyguluyor kendinizi kümes tavuğu gibi hissediyorsunuz kaç ay tedavi gördüm toplasan 10 dk konuşmamız yoktur. Yeri gelince bilgi alamıyosun tersliyor. Çok şey yaşattı bana tedavimide paramıda helal etmiyorum.

Önermeyeceğim tek kişi Dr Selçuk Selçuk ‘dur. Ben çok yer değiştirdim fakat hiçbir yerde dr selçuğun kinde hissettiğim kadar ticarethane gibi hissetmedim sıfır ilgi sıfır alaka standart tedaviyi herkesde uyguluyor kendinizi kümes tavuğu gibi hissediyorsunuz kaç ay tedavi gördüm toplasan 10 dk konuşmamız yoktur. Yeri gelince bilgi alamıyosun tersliyor. Çok şey yaşattı bana tedavimide paramıda helal etmiyorum.

Back
X