- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
Kızlar istanbulda tüp bebek yapan iyi bir doktor önerisi olan var mı Nesrin Baştuğ var bi bildiğim fiyatını biliyor musunuz ne kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki herhangi bir problem var mıydıŞişli memorial Yücel Şahinben İzmir den gittim 3 negatifim vardı Memorial ilk denemde pozitif
![]()
canım merhaba,Şişli memorial Yücel Şahinben İzmir den gittim 3 negatifim vardı Memorial ilk denemde pozitif
![]()
Merhaba eşiminde morfoloji sayı hareket sorunu vardı tek şansımız tüp bebekti. Bende de pko varmış ama normalde hamile kalmama engel olurmuydu bilemiyorum. Biz İzmir den gittik konaklama ulaşım yemek mastafimiz da çok oldu. Aralık ayında tedavi olduk biz sanırım simdi fiyatlar uçmuşcanım merhaba,
sorununuz neydı pekı?
bırde toplam kac lıra tuttu fiyat ?
Gerçekten miMerhaba eşiminde morfoloji sayı hareket sorunu vardı tek şansımız tüp bebekti. Bende de pko varmış ama normalde hamile kalmama engel olurmuydu bilemiyorum. Biz İzmir den gittik konaklama ulaşım yemek mastafimiz da çok oldu. Aralık ayında tedavi olduk biz sanırım simdi fiyatlar uçmuştedavimiz 60 bin civarı tutmuştu.
İlk denemede tuttu mu pekiAcibadem maslak caglar yazicioglu
Daha once bir negatif deneme ardindan çağlar hocayla ilk denemede pozitif cok sukurİlk denemede tuttu mu peki
Evet 7 embriyo gönderdik 295 dolardan tesa yapıldı eşime benim rahim filmim vardı 5 embriyo dondurduk paket olarak tüp bebeğe 11500 ödedik ilaçlar toplam 8 bin civarı tuttu 4. Denemem olduğu için ekstra oldu tabi. Tuttuktan sonra bile kullandığım ilaçlar 10 bini geçtiGerçekten mi60 bin fiyat hiç almadım dondurma vs pgt filan da mı yaptırdınız 27 bin fiyat aldık biz
Anladım canım inşallah sağsalim kucağına alırsınEvet 7 embriyo gönderdik 295 dolardan tesa yapıldı eşime benim rahim filmim vardı 5 embriyo dondurduk paket olarak tüp bebeğe 11500 ödedik ilaçlar toplam 8 bin civarı tuttu 4. Denemem olduğu için ekstra oldu tabi. Tuttuktan sonra bile kullandığım ilaçlar 10 bini geçti![]()
Maşallah canım hayırlı olsun bebeğinMerhaba eşiminde morfoloji sayı hareket sorunu vardı tek şansımız tüp bebekti. Bende de pko varmış ama normalde hamile kalmama engel olurmuydu bilemiyorum. Biz İzmir den gittik konaklama ulaşım yemek mastafimiz da çok oldu. Aralık ayında tedavi olduk biz sanırım simdi fiyatlar uçmuştedavimiz 60 bin civarı tutmuştu.
Merhaba nerden aldınız acaba doktor bilinen biri mi başarılı mı bankada bilgi verir misinizGerçekten mi60 bin fiyat hiç almadım dondurma vs pgt filan da mı yaptırdınız 27 bin fiyat aldık biz
Gaziantep’te yaşıyorum ben ama istanbulda da önereceğim yerler var tabiki emsey hospital Nesrin Baştuğ gayet başarılı istanbulda olsaydım oraya yaptıracaktım burdan araştırabilirsiniz sadece tüp bebek yapıyor gebelik takibi yapmıyorMerhaba nerden aldınız acaba doktor bilinen biri mi başarılı mı bankada bilgi verir misiniz
Teşekkür ederim hiç görüşüp fiyat falan aldınız mı siz söyleyince ben biraz baktım hastane falan biraz korkuttu çıkabiliriz inşallah işin içinden inşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsınızGaziantep’te yaşıyorum ben ama istanbulda da önereceğim yerler var tabiki emsey hospital Nesrin Baştuğ gayet başarılı istanbulda olsaydım oraya yaptıracaktım burdan araştırabilirsiniz sadece tüp bebek yapıyor gebelik takibi yapmıyor
Daha geçen ay yaptıran bir arkadaşla konuştum burda dondurma hepsi içinde 30 bin tutmuşTeşekkür ederim hiç görüşüp fiyat falan aldınız mı siz söyleyince ben biraz baktım hastane falan biraz korkuttu çıkabiliriz inşallah işin içinden inşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsınız
Yine iyi ya Bülent Tıraş diyorlar birde o da aşırı iyiymiş siz duydunuz muDaha geçen ay yaptıran bir arkadaşla konuştum burda dondurma hepsi içinde 30 bin tutmuş
Evet duydum tabiki Acıbadem malsakta sanırım fiyat bilgisi nedir biliyor musunuzYine iyi ya Bülent Tıraş diyorlar birde o da aşırı iyiymiş siz duydunuz mu