Tüp bebek doktoru önerisi

Şişli memorial Yücel Şahin ben İzmir den gittim 3 negatifim vardı Memorial ilk denemde pozitif

canım merhaba,
sorununuz neydı pekı?
bırde toplam kac lıra tuttu fiyat ?
Merhaba eşiminde morfoloji sayı hareket sorunu vardı tek şansımız tüp bebekti. Bende de pko varmış ama normalde hamile kalmama engel olurmuydu bilemiyorum. Biz İzmir den gittik konaklama ulaşım yemek mastafimiz da çok oldu. Aralık ayında tedavi olduk biz sanırım simdi fiyatlar uçmuş tedavimiz 60 bin civarı tutmuştu.

Gerçekten mi 60 bin fiyat hiç almadım dondurma vs pgt filan da mı yaptırdınız 27 bin fiyat aldık biz

Gerçekten mi 60 bin fiyat hiç almadım dondurma vs pgt filan da mı yaptırdınız 27 bin fiyat aldık biz
Evet 7 embriyo gönderdik 295 dolardan tesa yapıldı eşime benim rahim filmim vardı 5 embriyo dondurduk paket olarak tüp bebeğe 11500 ödedik ilaçlar toplam 8 bin civarı tuttu 4. Denemem olduğu için ekstra oldu tabi. Tuttuktan sonra bile kullandığım ilaçlar 10 bini geçti

Anladım canım inşallah sağsalim kucağına alırsın

Maşallah canım hayırlı olsun bebeğin

Merhaba nerden aldınız acaba doktor bilinen biri mi başarılı mı bankada bilgi verir misiniz
Gaziantep’te yaşıyorum ben ama istanbulda da önereceğim yerler var tabiki emsey hospital Nesrin Baştuğ gayet başarılı istanbulda olsaydım oraya yaptıracaktım burdan araştırabilirsiniz sadece tüp bebek yapıyor gebelik takibi yapmıyor

Teşekkür ederim hiç görüşüp fiyat falan aldınız mı siz söyleyince ben biraz baktım hastane falan biraz korkuttu çıkabiliriz inşallah işin içinden inşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsınız

Daha geçen ay yaptıran bir arkadaşla konuştum burda dondurma hepsi içinde 30 bin tutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…