Göztepe MedicalPark hiç şaşırtmadı benimde eşim azospermi 7 embriyomuz oluştu 1 transfer oldum negatif oldu diğer 6 adet embriyo pgt anormal geldi bu arada 27 yaşındayım bi çok doktora sorduğumda bu tarz tabloyu 40 yaş üstü karşılaşırız dediler nasip meselesine asla lafım yok her şey Ranbimden ama eksiklikler vardı ekibe asla ulaşılmıyordu hep aksatıldık 2 arkadaş aynı serumdan taktırdık ikimize farklı uygulanmış bunu transfer sonrası sohbet ettiğimizde farkettik onlarda negatif aldı bu arada bana transfer sürecinde intralipid serum yapıldı transfer anında sedyedeyken takıldı max 5 dk sürmüştür ve o serum böyle uygulanmıyormuş yalan dolan çok yani bilerek isteyerek yapıldıysa asla hakkımı helal etmiyorum ben laboratuvarın ve ekibinin tamamen para odaklı olduğunu düşünüyorum hiç bi şeye net cevap verilmiyor bütün sorular yarım yamalak ucu açık fiyat listesi kimden ne koparırsak hesabı bi kaç normal ibana para attık mesela pgt testleri ve sperm vdler için çok belliydi de işte mecburduk o an o saf anne baba olma duygusuyla anlayamadık çok berbat bi tecrübe oldu rabbim yolumuzu düşürmesin muhtaç etmesin maddi manevi sömürüldük