Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim yapabileceğimiz hiç bişey yok malesef tamamen şans…Bizim de döllenme problemimiz vardı ve yumurta kalitem yaşıma göre iyi değildi 34 yaşındayım ama 40 yaş rezervi ve kalitesi vardı…ilk tüp bebek denememde olmadı zatwn bitane anca döllenmişti…Bizim gibilere mini tüp bebek daha uygun oluyor her ay doğal şekilde en az ilaç takviyesiyle toplanıyor ve tamam bu kadar yeter diyene kadar devam ediyorsunuz…Benim her ay 2 tane döllendi toplam 6 olunca bıraktım çnkü çok maliyetli her ay 12.000 tl …Daha sonra en iyi kalitede olanlar transfer edildi ilk transferde tuttu çok şükür ama çok uzun bi süreçti benim için histereskopi ve miyom ameliyatı da oldum o süreçte…şuan 8 haftalık ikizlere hamileyimArkadaşlar merhaba tüp bebekte döllenme sorunu yaşayıp sonra çocuk sahibi olabilen var mı döllenme sorunu yaşayan oluşan embriyoları sağlıklı bi şekilde döllenmeyip ilerleyemeyen var mı nasıl bir yol izlediniz
Söylediğinizi ilk defa duydum mutlaka araştırıcam. Bizim sebepsiz infertilite olduğu için tüp bebeğe başvurduk 7 yumurtadan 5i olgundu 3 ü döllendi ama döllenenler 5. Güne gidemedi sadece 1 tanesi gitti o da genetik olarak bozuk bi embriyoydu ve geriden geliyordu transfer yapılamadı. Tekrar aynı şeyi yaşar mıyız diye korkuyoruz açıkçasıBizim yapabileceğimiz hiç bişey yok malesef tamamen şans…Bizim de döllenme problemimiz vardı ve yumurta kalitem yaşıma göre iyi değildi 34 yaşındayım ama 40 yaş rezervi ve kalitesi vardı…ilk tüp bebek denememde olmadı zatwn bitane anca döllenmişti…Bizim gibilere mini tüp bebek daha uygun oluyor her ay doğal şekilde en az ilaç takviyesiyle toplanıyor ve tamam bu kadar yeter diyene kadar devam ediyorsunuz…Benim her ay 2 tane döllendi toplam 6 olunca bıraktım çnkü çok maliyetli her ay 12.000 tl …Daha sonra en iyi kalitede olanlar transfer edildi ilk transferde tuttu çok şükür ama çok uzun bi süreçti benim için histereskopi ve miyom ameliyatı da oldum o süreçte…şuan 8 haftalık ikizlere hamileyimSabır isteyen bi süreç size de mini tüp bebeği şiddetle tavsiye ederim
Mini tüp bebeği araştırın boşu boşuna para ve zaman kaybetmeyin en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah sağlıklaSöylediğinizi ilk defa duydum mutlaka araştırıcam. Bizim sebepsiz infertilite olduğu için tüp bebeğe başvurduk 7 yumurtadan 5i olgundu 3 ü döllendi ama döllenenler 5. Güne gidemedi sadece 1 tanesi gitti o da genetik olarak bozuk bi embriyoydu ve geriden geliyordu transfer yapılamadı. Tekrar aynı şeyi yaşar mıyız diye korkuyoruz açıkçası
Nerde yaptırdınızBizim yapabileceğimiz hiç bişey yok malesef tamamen şans…Bizim de döllenme problemimiz vardı ve yumurta kalitem yaşıma göre iyi değildi 34 yaşındayım ama 40 yaş rezervi ve kalitesi vardı…ilk tüp bebek denememde olmadı zatwn bitane anca döllenmişti…Bizim gibilere mini tüp bebek daha uygun oluyor her ay doğal şekilde en az ilaç takviyesiyle toplanıyor ve tamam bu kadar yeter diyene kadar devam ediyorsunuz…Benim her ay 2 tane döllendi toplam 6 olunca bıraktım çnkü çok maliyetli her ay 12.000 tl …Daha sonra en iyi kalitede olanlar transfer edildi ilk transferde tuttu çok şükür ama çok uzun bi süreçti benim için histereskopi ve miyom ameliyatı da oldum o süreçte…şuan 8 haftalık ikizlere hamileyimSabır isteyen bi süreç size de mini tüp bebeği şiddetle tavsiye ederim
İsrael aruh izmir deNerde yaptırdınız
Merhaba bızım en son yanı şuan 9 yumurta toplandı dördü dollendı ıkısı transfer edıldı ıkısı gıttı. Bu üçüncü deneme benm ve embriyo larımızı daha hıc domduramadık malesef sebep bıle vermıyorlar 15nde transfer oldum beklıyorum bızım embrıyolar hıc bır zaman mükemmel olmadı malesef üç denemede de standart tüp bebek yaptılar bunların arasında artı hıstereskobıde yapıldı esımle bana genetık test yapıldı sorun yok. Embrıyoya genetık yapmadık sadece yanıArkadaşlar merhaba tüp bebekte döllenme sorunu yaşayıp sonra çocuk sahibi olabilen var mı döllenme sorunu yaşayan oluşan embriyoları sağlıklı bi şekilde döllenmeyip ilerleyemeyen var mı nasıl bir yol izlediniz
Daha önce ki denemeleriniz de 5. Güne giden embriyo olmamış mıydı sizin de? İnşallah pozitif sonuç alırsınızMerhaba bızım en son yanı şuan 9 yumurta toplandı dördü dollendı ıkısı transfer edıldı ıkısı gıttı. Bu üçüncü deneme benm ve embriyo larımızı daha hıc domduramadık malesef sebep bıle vermıyorlar 15nde transfer oldum beklıyorum bızım embrıyolar hıc bır zaman mükemmel olmadı malesef üç denemede de standart tüp bebek yaptılar bunların arasında artı hıstereskobıde yapıldı esımle bana genetık test yapıldı sorun yok. Embrıyoya genetık yapmadık sadece yanı
Sorun sprem kaynaklı mi yumurta kaynaklı miİlk denemede olmadı malesef bu denemelerımde olıyor ama kalıtesız dıye donduröıyorlar bıle anlamıyorum. Memorıal laboratuvar olarak iyi o yuzden besı görüyorlar bence ama kalıte yok ıste
Bununla ılgılı de hıc bır bılgımız yok insan gıbı bır acıklama yapmıyorlar malesef bızde bilmiyoruzSorun sprem kaynaklı mi yumurta kaynaklı mi
Bende israel beye gittim bana da mini tüp bebek yöntemini önerdi. Başka bir doktorda normal tüp bebek yöntemiyle 3 deneme olumsuz sonuçlandı. İsrael beye ay sonu adette gideceğim ve tedaviye başlayacağım. Tedavi 16 bin oldu bu arada. Adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın bebisleri . Rabbim nasip etsin bana daİsrael aruh izmir de
Doktorunuza sorun açıklama yapmaları lazım. Sonuçlarınızdan da belli olur. Canınızı sıkmayın Rabbim nasip etsin bizler gibi isteyen herkese.Bununla ılgılı de hıc bır bılgımız yok insan gıbı bır acıklama yapmıyorlar malesef bızde bilmiyoruz
Sorduk ılktede sorduk ılktede rahımı bahene ettıler rahımde sıkımtı var dıye hıstereskonı yaptı herşey çok ıyı oldu dedı. Bakalım bu sonuç inşallah olumlu olur olmazsa ne dıcekler acabaDoktorunuza sorun açıklama yapmaları lazım. Sonuçlarınızdan da belli olur. Canınızı sıkmayın Rabbim nasip etsin bizler gibi isteyen herkese.
İnşallah olumlu olur iyi düşün. Rabbim mahrum bırakmasın bizleri.Sorduk ılktede sorduk ılktede rahımı bahene ettıler rahımde sıkımtı var dıye hıstereskonı yaptı herşey çok ıyı oldu dedı. Bakalım bu sonuç inşallah olumlu olur olmazsa ne dıcekler acaba
Amın inşallah hepımızım kucagnıza doldursun inşallah Rabbimİnşallah olumlu olur iyi düşün. Rabbim mahrum bırakmasın bizleri.
Çok teşekkür ederimBende israel beye gittim bana da mini tüp bebek yöntemini önerdi. Başka bir doktorda normal tüp bebek yöntemiyle 3 deneme olumsuz sonuçlandı. İsrael beye ay sonu adette gideceğim ve tedaviye başlayacağım. Tedavi 16 bin oldu bu arada. Adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın bebisleri . Rabbim nasip etsin bana da
Amin çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederimBu yöntem daha garanti özellikle az yumurtası döllenenler için…inşallah sizde hemen güzel sonuç alırsınız çok pahalılandı artık ama insan evlat için herşeyi göze alıyor…